Вхід | Реєстрація

«Оріль» громить суперників і стає лідером змагань

«Оріль» громить суперників і стає лідером змагань

Царичанська «Оріль» продовжує приємно дивувати своїх уболівальників. Футбольна команда, котра представляє кілька місцевих громад, вийшла на перше місце в Чемпіонаті Дніпропетровської області з футболу.

Ми вже неодноразово повідомляли про успішний виступ футбольного клубу «Оріль», до складу якого входять кращі футболісти із різних населених пунктів уже майже колишнього Царичанського району. Попри серйозні зміни в адміністративно-територіальному устрої України та району, у спортсменів із вже різних громад на першому місці залишається принцип спортивної дружби. Напевне, саме цей фактор, а також багаторічний досвід гри в одному колективі, і зумовлює цьогорічні успіхи «Орілі». Після четвертого туру першості Дніпропетровської області царичани, можливо несподівано для суперників, але не для себе, стали лідерами змагань.

У звітному турі «Оріль» номінально грала на виїзді. Географічно господарями поля були футболісти однойменного клубу із Новомосковська. Але справжніми господарями поля виявилися саме царичани.
«Оріль» приїхала в Новомосковськ у статусі фаворита. І наші хлопці, не гаючи часу, почали доводити його правомірність. Царичани з перших хвилин захопили ігрову ініціативу, демонструючи суперникам на полі і глядачам, що приїхали виключно за перемогою. Ні про яку самовпевненість чи шапкозакидацькі настрої мова не йшла. Грали, як із найсильнішим суперником. І результат виявився відповідним.

Уже на 20‑й хвилині першого тайму «орільці» повели в рахунку. Потім до перерви забили ще двічі і цим фактично вирішили всі ігрові завдання. Але навіть така серйозна перевага в рахунку не змусила царичан збавити оберти. Вони атакували і забивали до останніх хвилин матчу. Остаточний рахунок більше личив би хокейному поєдинку, «орільці» «відвантажили» у ворота суперників аж одинадцять голів. Щоправда, два голи й пропустили. Особливо «лютував» кращий бомбардир «Орілі» Антон Пименов. Він у цьому чемпіонаті вже мав у своєму активі хет-трик і покер. Тобто, забивав у одному поєдинку по три і чотири голи відповідно. А ось у ворота «Новомосковська» невгамовний Пименов забивав шість разів.

Ось так, буквально «розчавивши» чергового суперника, «Оріль» стала лідером Чемпіонату Дніпропетровської області.

Футбольна команда «Оріль-2», укомплектована молодими гравцями, поки що не може похвастатися такими досягненнями. Але у звітному турі Кубка голови Дніпропетровської ОДА резервісти «Орілі» теж виступили успішно. Вони із рахунком 2:1 перемогли команду із Магдалинівського району. Голи у свій актив записали Володимир Коба та Дмитро Коломієць.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2020, 14:22 | Царичанка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації