Вхід | Реєстрація

Димовий смог над Кобеляками

Димовий смог над Кобеляками

Вранці 23 вересня жителі Кобеляк відчули, що в повітрі стоїть сморід. Густий димовий туман накрив кілька мікрорайонів міста. Особливо великою концентрація диму була в районі Заворскло. Містом поповзли чутки, що це горить ліс неподалік будинку-інтернату, що поряд із селом Лісне.

При виїзді на місце співробітники «ЕХО» виявили, що лісової пожежі немає. Начальник районного сектору ДСНС Юрій Гребенюк висловив припущення, що смог є наслідком тління трави після пожеж, які протягом кількох днів виникали біля Лісного.

Також він повідомив, що зараз горить близько 300 гектарів болота на межі Кобеляцького й Новосанжарського районі. І цілком ймовірно, що дим тягне й звідти.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2020, 08:55 | Кобеляки | Надзвичайне


1. yrec / 24 вересня 2020, 22:39
Не знаю де й як, а в районі Солонці життя немає від цих горе (господарів) тільки починає вечоріть, температура повітря знижується, відкриваєш вікна, двері, і тут замість свіжого та прохолодного повітря, чуєш несамовитий сморід, вулиця вся заповнюється димом, немає можливості ні білизну посушити, ні будинок провітрити! Це просто якийсь жах!
Шановна редакція! Куди завертатись? Підкажіть! Ну нема вже сил терпіть цих горе господарів, палять практично кожен день, ну прямо як на смітнику живимо.
2. Ltava / 25 вересня 2020, 06:04
1.yrec
« Ну нема вже сил терпіть цих горе господарів, палять практично кожен день, ну прямо як на смітнику живимо.»


Викликайте пожежників і поліцію !!!
3. Fuks / 25 вересня 2020, 08:16
Викликайте пожежників з інспектором,вони повинні скласти протокол про спалювання решток.До речі спалювання заборонено законом,навіть кримінал можуть пришить.Дивись слідак пару тройку людей визве і може помогти.А взагалі катастрофа.Палять всі кому не ліньки.
4. Filon / 25 вересня 2020, 19:39
1.yrec
«Шановна редакція! Куди завертатись? Підкажіть»

До кого і куди звертатися ми обовязково повідомимо. Як і нагадаємо якоює відповідальність за спалювання рослинних решток. Але.... Такого поняття, як «держава» в Україні зараз не існує. Тому ніхто навіть не збирається боротися і притягувати до відповідальнсоті людей, які порушують законодавство. У всякому разі я не знаю, жодного подібного прикладу. Та що там говорити про спалювання листя. Якби в Україні була держава, то половина б нинішніх кандидатів на посаду кобеляцького та міського голови ще б «сиділи» або вийшли б по амністії. Включно із нинішнім очільником.
5. yrec / 25 вересня 2020, 23:34
4.Filon
«До кого і куди звертатися ми обовязково повідомимо.»

Дуже б хотілось отримати детальну інформацію!
Потрібно відео чи фото докази, зроблю, немає вже сили нюхати кожен вечір оцей сморід, навіть зараз стоїть стійкий їдкий запах пластмаси! Просто хочеться взять такого хузяїна, прив’язати рядом з його багаттям і хай нюхає, бо їм же подобається! А потім ходять і плачуть, дощів немає, томати боліють, огірочки не ростуть, так більше паліть, вродять пластмасові огірки, на попаленім полі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації