Вхід | Реєстрація

У Полтаві в гаражі згорів автомобіль – пожежники змогли врятували будинок

У Полтаві в гаражі згорів автомобіль – пожежники змогли врятували будинок

22 вересня о 17:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в приватному гаражі у пров. Спільчанський в Шевченківському районі м. Полтава.

Вогнеборці,  які прибули на виклик, відразу приступили до гасіння. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання. Пожежу було локалізовано о 17:43, а о 18:29 – ліквідовано. Травмованих та загиблих немає.

Вогнем знищено автомобіль «Чері Тігго», електроприлади, закопчено стіни та стелю гаража на площі 30 кв. м, пошкоджено черепичну покрівлю поряд розташованого житлового будинку на площі 35 кв. м. Врятовано житловий будинок від знищення полум’ям.

До гасіння залучалися 15 чоловік особового складу 1-ї та 4-ї  державних пожежно-рятувальних частин та 4 одиниці техніки.

Причина пожежі встановлюється.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2020, 12:49 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації