Вхід | Реєстрація

Напередодні 8 Березня визначили красуню будівельного технікуму

Напередодні 8 Березня визначили красуню будівельного технікуму
Нею стала 18-річна студентка групи 31-Д Лілія Касян. Вона просто приголомшила суддів, серед яких були представники керівництва технікуму, косметичної компанії «Оріфлейм», а також професійні танцюристи. Саме вони і визначали, хто з 9-ти претенденток варта почесного звання «Королеви ПБТТБ—2010».
А конкурсантки показували себе з найкращого боку: спочатку вийшли у національних костюмах, потім створювали шикарне вбрання з підручних засобів. Не обійшлося і без спортивної хвилинки, під час якої дівчата демонстрували свої спортивні досягнення. До речі, здивувало те, як багато дівчат «фанатіє» від таких, здавалося б, чоловічих ігор як футбол та хокей.
Помітно було, що до жіночого свята найбільше готувалися хлопці. З їх вуст лунали найщиріші привітання у вигляді власних віршів та пісень.
Найромантичнішим моментом стало дефіле у вечірньому вбранні. Коли дівчата виходили на сцену, за гучністю оплесків одразу стало зрозуміло, кому ж дістанеться корона королеви. Переможниця Лілія Касян разом з найвищими оцінками журі отримала і титул «Міс глядацьких симпатій». Окрім сліпучої вроди, ця дівчина просто зачарувала всіх присутніх щирістю, елегантністю та скромністю. Отримавши корону з рук минулорічної королеви технікуму, дівчина зізналася, що прагне після випуску з технікуму здобути вищу освіту.
Титул першої і другої віце-міс дістався Наталії Беренцовій і Юлії Скубенко, а Євгенія Тарасюк, Ніна Сердюк та Іванна Обладанюк отримали стрічки «Міс Елегантність», «Міс Шик» та «Міс Артистичність».

Автор: Фото Дениса КОБУШКА, «Вечірня Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2010, 15:43 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації