Вхід | Реєстрація

«Оріль» продовжує громити суперників

«Оріль» продовжує громити суперників

Схоже, що царичанська футбольна команда увійшла в смак перемог і не збирається зупинятися, громлячи одного суперника за іншим. Черговою «жертвою» наших земляків стала команда із Павлограда.

Ми вже повідомляли, що футбольна команда «Оріль», до складу якої входять кращі гравці з усього району, в цьому році дуже успішно виступає в обласних змаганнях. Так, у Кубку Дніпропетровської області наші земляки вже дісталися до стадії одна восьма фіналу. У наступні суперники жереб визначив «орільцям» футболістів із клубу «Агро КМР», що представляють Павлоградський район. Потрібно одразу відзначити, що павлоградська команда укомплектована в основному гравцями з райцентру, є в ній і запрошені спортсмени з Дніпра. Тобто, це вже не рівень звичайного сільського футболу. Але гравці «Орілі» давно довели собі та іншим, що не бояться ніяких суперників і з усіма будуть грати виключно на перемогу. Не став виключенням і звітний поєдинок.

Згідно із регламентом змагань, протистояння у одній восьмій фіналу має складатися із двох матчів — домашнього і гостьового. Волею жеребу в першій грі господарями поля мали бути «орільці». Та всім відомо, що, в силу незалежних від них причин, зараз царичанці приймають своїх суперників у Петриківці. Адже, на жаль, стадіон «Діброва» в Царичанці знаходиться на реконструкції. Але навіть відсутність підтримки великої кількості уболівальників і всім відомого фактору «рідного» поля не заважає царичанам добре грати у футбол. Що вони вчергове й підтвердили.

Із перших хвилин поєдинку гравці «Орілі» почали розгортати свої атаки на ворота суперників. Але ті, потрібно віддати їм належне, дуже грамотно й уміло оборонялися, шукаючи свого шансу в контратаках. Тому перша половина поєдинку закінчилася безгольовою нічиєю.

Після того, як арбітр дав свисток про початок другого тайму, характер гри абсолютно не змінився. «Орільці» атакували, павлоградці захищалися. Так тривало до шістдесятої хвилини, коли гравець «Орілі» Михайло Макшанов прекрасним обвідним ударом з-за меж карного майданчика поцілив прямісінько в «дев’ятку» воріт суперників. Таким голом могли б пишатися навіть суперпрофесіонали.

Через 15–20 хвилин Макшанову вдався черговий футбольний шедевр. Цього разу він забив гол ударом «ножицями». Усі, хто грав чи просто спостерігав за футбольними матчами, знають, наскільки це складно і красиво водночас.

Царичани, вирішивши не зупинятися на досягнутому, продовжували атакувати. Двічі наші форварди виходили віч-на-віч із голкіпером павлоградців. Але забити не змогли.

Кінцевий результат гри — 2:0 на користь «Орілі». Такий рахунок, а головне — класна гра наших футболістів, дають усі підстави сподіватися на подальший успішний виступ. Та не будемо забігата наперед і ділити шкуру невбитого ведмедя.

Користуючись нагодою, хочеться від імені усіх футболістів подякувати за постійну матеріальну та організаційну підтримку головам громад Геннадію Сумському та Валерію Дружку, а також підприємцям Андрію Сумському, Віталію Моні та Феодосію Шандибі.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 вересня 2020, 19:29 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації