Вхід | Реєстрація

Марина Хорольська стала номінантом обласної премії

Марина Хорольська стала номінантом обласної премії

На конкурс поетеса подавала власну збірку поезії.

Премія імені Івана Котляревського заснована Полтавською обласною радою в 2018 році. Її мета — відзначити громадян, які своєю професійною, культурно-освітньою діяльністю сприяють розвитку української літературної мови, театрального мистецтва, української класичної та сучасної музики. Премія присуджується щороку до дня народження поета — 9 вересня.

Жителька Придніпрянського Марина Хорольська подала на конкурс збірку поезії «Я вчуся розрізняти кольори».

17 вересня поетесу запросили на сесію Кобеляцької районної ради, аби відзначити як номінанта конкурсу. Голова райради Володимир Кішінський вручив номінантці премії грамоту Полтавської обласної ради.

— Вітаю. Дуже приємно, що своєю діяльністю ви прославляєте наш район, — сказав Кішінський. — Комісія повернула останній примірник. Я не можу оголошувати аукціон. Та рекомендую присутнім придбати цю збірку.

Марина Хорольська є членом громадської організації «Літератор», бере участь у мистецьких заходах, що проходять у Кобеляцькому районі.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 вересня 2020, 10:15 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації