Вхід | Реєстрація

У Харківській області розбився військовий літак з курсантами на борту

У Харківській області розбився військовий літак з курсантами на борту

Сьогодні ввечері у Харківській області сталась авіакатастрофа — літак Ан-26 Повітряних сил ЗСУ розбився при заході на посадку. Є загиблі та поранені. Уламки літака горять біля траси під містом Чугуїв.

Про це повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ у Facebook.

«Літак розбився при заході на посадку. Окрім екіпажу, на борту літака перебували курсанти Харківського університету Повітряних сил ЗС України. Є загиблі та травмовані», — йдеться в повідомленні.

Як пише «Волинь.news», посилаючись на МВС України, на борту літака перебувало 23 особи — 5 членів екіпажу та 18 курсантів. Наразі 18 людей загинули, двоє тяжко поранені. Зазначається, що літак впав за два кілометри від військового аеродрому.

За словами голови Харківської облдержадміністрації Олега Кучера, усім постраждалим буде надано «всебічну допомогу».

«З місця падіння літака швидка забрала двох людей з опіками понад 90% тіла, інформація попередня», — повідомив «Суспільному» директор Центру медицини катастроф Віктор Забашта.

За інформацією Depo від джерела в Міністерстві оборони, на цьому літаку курсанти Харківського університету Повітряних сил здійснювали навчальний політ.

О 21:55 пожежу літака ліквідовано.

За інформацією диспетчера аеродрому, на борту перебувало 28 осіб. Знайдено тіла 22 загиблих, 2 особи постраждало, пошуки 4 осіб тривають.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 вересня 2020, 23:19 | Полтавщина | Надзвичайне
1. Fuks / 26 вересня 2020, 20:40
Земля пухом загиблим.Юним,молодим,патріотам.Які готувались захищати країну.Ні не державу а країну.І їх загибель повинна бути вироком вчорашній і сьогоднішній владі в цій країні..Де все корумпованоі крадеться,продається і здається.Де прогнивша система в обороні,сбу всілякі дбр з прокурорами і т.д. Це вирок системі. Де злочинець це герой і депутат,а захисник,ніхто..Це вирок владі що з її потураня відбувається у Вільховатці і Сухинівці,де крадеться на будівництво доріг глина а грошики в карман,де в Бутенках на великому будівництві стадіону миються міліони де використовують матеріали з розваленого коровника а грошики як за нові платять,вирок громаді де можна безкарно звалище в лісі зробить,наділити свої родичів гектарами землі...І нікому нічого не будеее нажаль. Жалко хлопців,Царство Небесне їм..а в цій країні нажаль нема перспектив...Жорстоко,але це мабуть так..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації