Вхід | Реєстрація

День жалоби за загиблими військовими: Україна оплакує, кобелячани танцюють на дискотеках

День жалоби за загиблими військовими: Україна оплакує, кобелячани танцюють на дискотеках

Увечері 25 вересня ЗМІ повідомили страшну звістку: у Харківській області впав військовий літак АН-26 та одразу загорівся. На борту були 20 курсантів і 7 офіцерів Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ ім. Кожедуба, усього 27 людей. Із них загинули 26.

Президент Володимир Зеленський підписав указ № 410/2020 про оголошення в Україні дня жалоби 26 вересня.

У документі вказано, що «у зв'язку з трагедією, що сталася внаслідок катастрофи військового літака Ан-26 під час планових навчальних польотів 25 вересня 2020 року поблизу м. Чугуєва Харківської області та призвела до загибелі військовослужбовців Повітряних сил Збройних сил України, з метою вшанування пам'яті загиблих постановляю: оголосити в Україні 26 вересня 2020 року днем жалоби».

Відповідно до указу, у день жалоби на всій території України має бути приспущений Державний прапор на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Усі розважально-концертні заходи мають бути скасовані, а до програм теле- й радіопередач – внесені відповідні зміни.

Та власники нічних клубів, що працюють у Кобеляках, напевно, дотримуються принципу «ніяких морально-етичних норм, коли справа стосується прибутку». Адже як можна пропустити суботу і не влаштувати дискотеку????!!!!

У обох розважальних закладах до пізньої ночі гучно грала музика, яку доводилося слухати не лише відвідувачам, а й більшій частині містян, котрі намагалися заснути у своїх домівках.

Те ж саме стосується і відвідувачів цих закладів. Виходить, що достатньо в соцмережах «перепостити» новину, написати «співчуваємо» і йти на диско танцювати.  


Автор: ЕХО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 вересня 2020, 09:35 | Кобеляки | Суспільство


1. Fuks / 27 вересня 2020, 11:27
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Дикунство..Ця країна приречена...До речі танцюють ровесники загиблих..А підприємцям мало мало бабла..Козлота..А ми про владу говоримо..але цікаво чи буде хоч штраф за порушення Указу гаранта?
2. Borch / 27 вересня 2020, 15:16
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
1.Fuks
«А підприємцям мало мало бабла..Козлота.»

Так може козлотой назвеш і батьків які пустили дітей на танці? По логікі вони теж не дотрималися дня жалоби. Плакати треба а вони не плакали... Ужас! А в кого свято якесь особисте було, той взагалі зрадник державний, і його розстріляти потрібно, не менше. Бо коли сказано плакати то нада плакати. Нада проникнутись цим горем, забути за себе і зєднатись душею з народом. Стати одним цілим, і разом з ним страдати. А чому? А тому що хтось так хоче, а твоя свобода йому до лампочки.

Просліди порушення основ свободи. Танці, не порущують твоєї свободи сидіти дома в траурі. Якщо хочеш. А от твої нападки, прямо порушують свободу інших людей. Покащо віртуально, слава Богу. Не хотів би щоб мене заставляли плакати або сміятися, коли комусь так хочется.
3. Selena2017 / 27 вересня 2020, 16:07
2.Borch
«мене заставляли плакати або сміятися, коли комусь так хочется.»


Пане Борщ, та вільний ви вільний ! Від усього ! Навіть душею, як такою, не обтяжений . Тільки не відаєте , що як візьметься Вища Справедливість за ваші сідниці , то мало не здасться , відразу заволаєте.
І пальці ж ото не звело , коли писав таке....
4. Седой / 27 вересня 2020, 18:04
вспоминаю, когда ансамбль Аександрова погиб, как вы радовались... наверное и те курсанты, земля им пухом. Бог воздаст...
5. Седой / 27 вересня 2020, 18:04
Соболезную родным и близким
6. Fuks / 27 вересня 2020, 19:10
Пане Борщ,сміятись чи не сміятись це ваше право,ваше пишу з малої,бо бачу вихованості в вас ноль.Співчувати в горі чи ні також ваше право.Але Президент видав указ про траур,то виконувати його повинні всі,і бариги дискотечники також..
7. Fed654Frumos / 27 вересня 2020, 19:46
Пане Fuks,пан Borch просто висловив думку,що у нас правова держава,а не монархія чи квазікомуністична Північна Корея,де все рішається УКАЗАМИ.Може досить?А якщо вже йому подобається видавати укази,то хай видасть указ про заборону вирубки лісів,або про закриття сільських ФАПів.А на рахунок ’’гаранта’’ у своєму першому дописі,то я думаю ви погарячкував.На те,що він повинен гарантувати,він поклав те,що і на рояль в своїй знаменитій сценці.
8. Borch / 27 вересня 2020, 21:22
Таке враження що я якось проявив радість від впавшого літака. А на дискотекі водили хороводи від щастя... Де таке було написано? У когось невірно поєднані нейрони в черепній коробкі. Другого пояснення нам не надають... Відповідати на нападки індивідуумів з даною проблемою, вважаю пустою тратою часу. Мені так як і всім шкода хлопців з літака і їх рідних. Державний траур це признання трагедії на державному рівні. А не все державний плач як дехто це розуміє. Що ж, хто що хоче те і бачить.
9. Fed654Frumos / 27 вересня 2020, 22:24
Borch,розумна людина сама зрозуміє,а дураку нічого ніколи не докажеш.Як можна визвати жалобу указом?Чому бувший підлітком і їдучи трасою з батьком,де загинув Л.Биков,нам не потрібно було указу Брежнєва,щоб зупинитися і покласти квіти?Зараз,мені не потрібен указ,коли іду через міське кладовище,то завжди зупинюся,перехрестюся і вклонюсь до землі покійному Касяну.Пацанів,безумовно,жаль,це горе!!!!

Змінено 28.09.2020, 08:23
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації