Вхід | Реєстрація

У педуніверситеті розмірковують над традиціями та інноваціями менеджменту

Сьогодні у Полтавському педагогічному національному університеті ім. В. Г. Короленка відкрилася і розпочала роботу двохденна Міжнародна науково-практична конференція «Традиції та інновації менеджменту навчальних закладів і реалізація управлінських проектів» та Всеукраїнський науково-практичний семінар «Менеджмент у педагогічній системі А.С. Макаренка та його використання в освітньому просторі України».
На відкритті конференції її організатор декан природничого факультету Марина Гриньова зазначила: «Підготовкою нової генерації фахівців з управління проектами займається кафедра педагогічної майстерності та менеджменту. Саме їм і розбудовувати наше місто, область, державу».
Учасників конференції привітали заступник голови обласної ради Петро Ворона, заступник міського голови Полтави Олександр Русін, заступник начальника Головного управління освіти і науки облдержадміністрації Петро Шемет та проректор з наукової роботи педуніверситету Віктор Лагно.
Завтра, 12 березня, конференція продовжить роботу на базі Полтавського обласного ліцею для обдарованих дітей з сільської місцевості та музею-заповідника А. Макаренка у с. Ковалівка Полтавського району.
У пленарних засіданнях беруть участь науковці, вчителі, методисти з десяти регіонів держави. Також освітянські лідери Віктор Громовий, Іван Гончаренко, Тетяна Магомедова, В. Завада проведуть майстер-класи.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2010, 17:26 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації