Вхід | Реєстрація

Підземний паркінг для «швидких» будується по плану

Підземний паркінг для «швидких» будується по плану

В обласному центрі продовжують будівництво підземного паркінгу Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Роботи розпочали восени 2018 року. Тоді демонтували старий гараж, який міг вмістити до 30 автомобілів. Новий підземний паркінг (2400 квадратних метрів) розрахований на 50 «швидких».

Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов та його перший заступник Дмитро Лунін провели виїзну нараду на об’єкті будівництва.

Генеральний підрядник Олександр Юхименко повідомив, що паркінг готовий на 60%. Нині йдуть підготовчі роботи до армування й бетонування підлоги.

«Це буде остання об’ємна робота. Уже завезли арматуру, починаємо армування, а після нього – бетонування. На ці роботи потрібен місяць, після чого зможемо зайнятися комунікаціями. Також закладені всі труби, паралельно електрики ведуть закупівлю необхідних матеріалів. Суттєвий відсоток роботи займе вентиляція», – розповів Олександр Юхименко.

Він також повідомив, що усі роботи ведуться в строк.

Як тільки закінчаться внутрішні роботи, будівельники зможуть зайнятися благоустроєм території.

На підземному паркінгу буде зона відпочинку – лави, кущі, декоративні дерева. Це буде досить великий майданчик, щоб пацієнти новозбудованого кардіоцентру, який розташований поруч, могли проводити час на свіжому повітрі.

Проєкт фінансується коштом ДФРР та обласного бюджету, загальна вартість будівництва підземного паркінгу – близько 86 мільйонів гривень.


Автор: прес-служба Полтавської ОДА


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2020, 14:55 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації