Вхід | Реєстрація

Футбольний трилер від «Орілі»

 Футбольний трилер від «Орілі»

Схоже, що царичанські футболісти вирішили додати емоцій своїм уболівальникам. І привчивши їх до постійних перемог, у звітному матчі ледве не програли далеко не найсильнішому супернику. Словом — влаштували справжній футбольно-психологічний трилер. По-іншому й не назвеш.

Трилер (від англ. thrill — трепет, коливання) — жанр кіно та літератури, у яких специфічні засоби повинні викликати в глядачів або читачів почуття співпереживання, пов’язане з емоціями тривожного очікування, невизначеності, хвилювання чи страху.

Чого-чого, а хвилювання, тривоги та невизначеності в останньому за ліком матчі за участю царичанської «Орілі» було більше, ніж достатньо. Одразу потрібно відзначити, що в нашої команди виникли нехай і не критичні, але серйозні кадрові проблеми. Травмувався і вибув з гри майже на два місяці кращий у цьому сезоні бомбардир Антон Пименов. І хоча, як відомо, незамінних людей, у тому числі й футболістів, не буває, але відсутність Антона миттєво позначилася на грі команди. От і у звітному поєдинку царичани створили достатньо гольових моментів, а от із їх реалізацією мали проблеми.

Цього разу «Оріль» на «рідному» для неї петриківському полі приймала гостей із Верхньодніпровська. Царичани підходили до матчу в статусі фаворитів.

Як і годиться, поєдинок розпочався із звичних атак «Орілі». Не забарився і результат. Уже на 20-й хвилині першого тайму Олександр Мігаров вивів «Оріль» уперед. А через 10 хвилин Євген Петренко подвоїв перевагу нашої команди. І на перерву «орільці» пішли із хорошим настроєм. Здавалось, нічого не віщувало неприємностей.

Початок другого тайму приніс зміни в загальній ситуації на футбольному полі. У атаку пішли вже гості. І гольова перевага «орільців» почала танути буквально на очах. За п’ятнадцять хвилин до завершення поєдинку наші земляки вже поступалися із рахунком 2:3. А тут ще «перчику» додало вилучення одного із царичанських футболістів.

Та навіть перебуваючи в чисельній меншості, «орільці» не склали «зброю». Царичани, відпрацьовуючи за себе і «за того хлопця», знову відновили атаки на ворота суперників. І знайшли в собі сили зрівняти рахунок.

А за хвилину до фінального свистка, «як вишенька на тортику», суддя призначив цілком заслужений пенальті у ворота верхньодніпровців. Одинадцятиметровий штрафний удар чітко реалізував Роман Дяченко.

4:3 — перемога «Орілі» в справжньому футбольному трилері. Тепер наші земляки займають першу сходинку в турнірній таблиці Чемпіонату Дніпропетровської області, маючи в своєму активі п’ять перемог і одну нічию.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2020, 13:13 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації