Вхід | Реєстрація

Цього року в Бутенківській ОТГ планують завершити 16 проектів

Цього року в Бутенківській ОТГ планують завершити 16 проектів
Вивіска є. Справа за парком

Їх реалізація відбувається за кошти місцевого, обласного й державного бюджетів.

Протягом кількох років у тижневику було надруковано чимало публікацій, пов’язаних із Бутенківською громадою. Здебільшого, матеріали стосувалися благоустрою на території ОТГ. Деякі відвідувачі редакційного сайту та соціальних мереж заявляли, що кореспонденти «ЕХО» несправедливо вихваляють керівництво та депутатів громади.

Та виникає логічне запитання: якщо виконком і сільські обранці працюють, то чому їх досягненнями не поділитися з іншими.

Днями заступник сільського голови Ігор Федь розповів, що до кінця року в Бутенківській ОТГ мають завершитися 16 проектів.

По-перше, триває реконструкція стадіону, на яку передбачено 10 100 000 гривень. Цей проект включений до президентської програми «Велике будівництво».

У центрі Бутенок зводиться парк відпочинку. За 1 410 000 гривень на території площею в пів гектара облаштують дитячий ігровий майданчик, літню сцену, фонтан та встановлять лавки для відпочинку. За 48 000 проведуть озеленення парку.

За 300 000 гривень відремонтують Дрижиногреблянський фельдшерсько-акушерський пункт.

Таку ж суму витратять на заміну вікон у Бутенківському дошкільному закладі.

Також на вулиці Короленка, що в Бутенках, з’явиться централізоване водопостачання. Для нової гілки використають свердловину на території нафтобази. Воду подаватимуть до двох десятків домогосподарств.

У рамках міжмуніципального проекту «Безпечний район» у населених пунктах громади, де проживають більше 200 чоловік, встановлять вуличні камери відеоспостереження. За 300 000 гривень придбають 25 камер, із яких 3 розпізнаватимуть номерні знаки транспортних засобів.

Найближчим часом сільська рада придбає для учасника АТО будинок у Бутенках, вартістю 150 000 гривень.

Крім того, за 175 000, виділених із місцевого бюджету, буде відремонтований будинок молодому лікарю. Будівлю обкладуть газоблоком, замінять вікна і двері.

У Бутенківському будинку культури за 300 000 гривень замінять електропроводку, а за 680 000 — вікна і двері.

35 000 гривень витратять на вікна в Бережнівському клубі. А на внутрішні роботи в Дрижиногреблянському будинку культури заклали 1 400 000.

Ремонтуватимуть у цьому році і клуб у Вітровій Балці. За 292 000 замінять вікна і реставрують фойє.
Ось такі новини з Бутенківської громади.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2020, 10:44 | Кобеляки | Суспільство
1. Fuks / 2 жовтня 2020, 13:12
Проекти і якість робіт нікудишня,все на тяп ляп і на відкатах..так жителі кажуть...
2. Noviy / 6 жовтня 2020, 23:08
На словах все гарно, а на фактах--пшик. Робляться тільки ті об’єкти, на яких сільський голова може заробити через своїх підрядчиків:чи відкатими, чи забрати робочу бригаду, плитку і цемент, щоб у своєму дворі плитку викласти, чи під свій поріг простелити півторамільйонну дорогу з дня нагоди весілля свого молодшого сина. Та і якість робіт на всіх об’ єктах - - нікудишня. Правду " на тяп-ляп". Жителі Бутенок вже знають цю кухню, а от ті, з ким об’єднують бутенківців ще вірять в світле майбутнє з Миколою Скрильником і думають, що він, коли очолить Білицьку ОТГ, стане гарним господарником. Відчуваю, що кусатимемо ще лікті, як оберем його.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації