Вхід | Реєстрація

Двоє кандидатів у депутати Кобеляцької ОТГ написали заяви про виключення з виборчого списку

Двоє кандидатів у депутати Кобеляцької ОТГ написали заяви про виключення з виборчого списку

Заяви до Кобеляцької територіальної виборчої комісії кандидати подали 2 жовтня.

Відповідно до інформації, оприлюдненої ТВК, перший заявник — Артем Тарасов — ішов на вибори у списку політичної партії «Довіра» під 12-им номером. Кандидат 1981 року народження, очолює Кобеляцьку філію АТ «Полтаваобленерго», безпартійний, мешкає в Дніпрі.

Другий заявник, колега Тарасова, Володимир Шибіка, працює заступником начальника з розподілу електричної енергії Кобеляцької філії ПАТ «Полтаваобленерго». Зареєстрований під 11 номером у списку політпартії «Наш край». Народився у 1972 року народження,  місце проживання — Кустолові Кущі. Безпартійний.

5 жовтня Кобеляцька міська виборча комісія прийняла постанови №23 та №24, згідно яких Артема Тарасова і Володимира Шибіку виключили з виборчих списків кандидата в депутати до міської ради.

Кореспонденти «ЕХО» звернулися до енергетиків за коментарем.  

Артем Тарасов підтвердив, що подав заяву до ТВК про виключення його зі списку кандидатів у депутати. Чому прийняв таке рішення, пояснювати відмовився.

Володимир Шибіка свою відмову балотуватися в депутати Кобеляцької міської ОТГ пояснив непередбачуваними обставинами.  

Цікаво, що Тарасов ішов від політсили, першим номером якої є теперішній голова міськради Олександр Копелець. Шибіка мав балотуватися від партії, де першим значиться син міського голови — Олександр Копелець (менший).

Виходить, що в депутатському корпусі Кобеляцької ОТГ не буде енергетиків.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 жовтня 2020, 13:41 | Кобеляки | Політика
1. Ltava / 8 жовтня 2020, 16:21
11 та 12 номери у списках не прохідні , тож мабуть хлопці і не захотіли тягати прапори родини копельців за дурняк)))
2. alist / 10 жовтня 2020, 16:36
Або як варіант в «Полтаваобленерго» рекомедували зняти свої кандидатури, або це зробили Копельці. Така от свобода політдіяльності.
Все це таке, до речі на сайті ЦВК виклали список кандидатів-депутатів в Кобеляцьку міськраду. Особливої фантастики там немає (ну окрім незвично великих політ. амбіцій серед робітників лікарні, Водоканалу і Міськради.), але почитавши хто ломиться до корита, можна зробити чудовий висновок - слава богу все буде стабільно, нічого не зміниться, незважаючи кого оберуть. Одні і тіж мор....обличчя, що і до цього. До 25-го в усих душа болітиме щодо, мусору, землі... а вже 26-го все поділять і порішають. Болото, кобеляцьке політичне болото.
А, і ще хто хоче побачити список фермерів і підприємців району, так він там. І чого воно бізнес так ломиться до влади, невже скільки вільного часу?...

Змінено 10.10.2020, 16:40
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації