Вхід | Реєстрація

На якому сайті подивитися інформацію про всіх забудовників у Полтаві?

На якому сайті подивитися інформацію про всіх забудовників у Полтаві?

Ринок первинної нерухомості у місті Полтава стрімко розвивається. Громадяни інших міст України та місцеві жителі стають власниками житла від забудовників. Щоб швидко орієнтуватися на ринку нерухомості, визначитися з вірним вибором щодо придбання житла, необхідно подивитись всіх забудовників на сайті Dom.Ria.

 

Всі забудовники Полтави

Активно діють на ринку первинної нерухомості наступні організації:

  • ЖБК Затишок 8;
  • ТОВ СМНК;
  • ТОВ «БМК Атлант»;
  • ЖК Європейський;
  • Novos Development;
  • Victory Club House;
  • АнгроБуд Полтава;
  • ЖК Династія.

На сайті представлена вся необхідна інформація: офіційні документи, контактні дані, кількість років на ринку нерухомості, здані в експлуатацію об’єкти, відгуки користувачів про якість виконуваних робіт.

 

Детальніша інформація про найпопулярніші новобудови Полтави

ЖБК Затишок 8

Вже 13 років пропонує свої послуги на ринку нерухомості. В експлуатацію здана одна новобудова. На сайті є відгуки та достовірна інформація про динаміку будівельних робіт, якість житла від ЖБК Затишок 8.

Novos Development

На ринку 3 роки. Зарекомендувала себе як забудовник якісно нового житла. Кожен мешканець якого відчуває себе комфортно та безпечно. Відзначається фінансовою стабільністю, стійкою діловою репутацією, дотриманням високої культури ведення бізнесу, заснованого на принципах чіткості й прозорості.

БМК АТЛАНТ

Кампанія – учасник європейської програми розвитку міста. На ринку – 3 роки. Проектами кампанії займаються запрошені спеціалісти з Німеччини. Новобудови відрізняються на ринку якістю, надійністю та екологічністю.

Полтавтансбуд

5 років на ринку. За цей час здано в експлуатацію десятки багатоквартирних об’єктів. Це будівля філії Національної Юридичної академії імені Я. Мудрого, Палац культури «Листопад», Свято-Успенські собор, підземне місто «Злато місто», протитуберкульозний диспансер, будівлі Полтавської митниці, Художньої галереї та багато інших.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2020, 12:06 | Полтавщина | Суспільство
1. alinapan / 23 березня 2021, 15:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації