Вхід | Реєстрація

Українців будуть по-новому карати за маски на підборіддях: Кабмін озвучив штрафи

Українців будуть по-новому карати за маски на підборіддях: Кабмін озвучив штрафи

Кабінет міністрів направив на розгляд Верховної Ради два законопроекти, які введуть відповідальність і для простих українців, і для підприємств за неправильне носіння масок. Так, якщо, наприклад, прийти в торговий цент і надіти маску на підборіддя, оштрафувати можуть на 170 грн. А якщо порушити правила повторно, штраф складе вже 255 грн.

Як пише "Україна онлайн", карати будуть і тих, хто впустить в громадський транспорт, торгові центри і будь-які інші заклади відвідувачів, у яких маски надіті на підборіддя. Їм доведеться заплатити штраф у розмірі від 3400 до 5100 грн.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2020, 09:53 | Полтавщина | Суспільство


1. Dikaia / 19 жовтня 2020, 10:34
Просто жах...
2. Ltava / 21 жовтня 2020, 15:13
А за виставлений "на вулицю " ніс скільки штраф?))
3. orakul / 24 жовтня 2020, 09:29
2.Ltava
«А за виставлений "на вулицю " ніс скільки штраф?)) »

Буде тобі ще й за ніс, як ти хочеш щоб все зразу. За ніс там буде трішки по другому, буде залежати він довжини і горбатості носу. Ну ти поняв? Тобі повезло.
4. orakul / 24 жовтня 2020, 09:34
Ну і для всіх, популярно. Багато наріду бідкалося про податок на повітря а того й не бачать що він вже є. Ну українці завжди щось бачать вже після того, як воно відбулося Ну це так по біблейному їх привчили «Ты видел многое, но не замечал; уши были открыты, но не слышал.» (Исаия 42: 20)

Бачу що не поняли. Тоді ще раз. Дихати з намордником - 7 грн. Дихати без намодника - 170 грн. Як це називаєтся?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації