Вхід | Реєстрація

«Темп» — розгром і перелом

«Темп» — розгром і перелом
7‑го березня на майданчику зі штучним покриттям відбулися ігри чергового туру першості Новосанжарського району з міні-футболу.
Напередодні зіграли один перенесений матч. Юніорський «Стандарт», програючи, зумів зіграти внічию із «Вороною» — 3:3.
А недільний тур видався таким багатим на голи, що вболівальникам лишалося тільки водити головами зправа наліво та прицмокувати язиками. 62 голи у шести зустрічах — це вам не жарти. У середньому — більше ніж 10 м’ячів за гру!
У першому матчі дня амбіційна забрідчанська «Ворскла» без варіантів поступилася новосанжарській «Силі ради» — 2:8.
Друга зустріч ігрового дня була найцікавішою і найзахопливішою. У ній гравці команди «РВ УМВС» намагалися будь-що відібрати очки у лідера — «Зорі-1». Міліціонери то програвали, то відігрували м’ячі, в один з моментів рахунок став дуже хитким — 6:5 на користь руденківських футболістів. І тут… суддя  поставив досить спірний пенальті у ворота міліціонерів. Владислав Мокляк його впевнено реалізував. І далі гру вже було зроблено. Підсумковий рахунок — 9:6 на користь «Зорі-1». Лідер і далі йде без жодного втраченого очка!
Новосанжарський «Газовик» грав без номінального голкіпера, але це не завадило йому впевнено перемогти «Ворону». Особливо потішили глядачів «газовики» В’ячеслав Нікітін, котрий «розстрілював» ворота суперників потужними ударами, кілька з яких призвели до голів, та В’ячеслав Пеляк, який кілька разів просто по-бразильському обігрував воротаря лелюхівців та закочував м’яч до порожніх воріт.
«Стандарт» цього разу був максимально зібраним і досить впевнено переміг «Зорю-2» — 2:0.
«Чиста криниця» у напруженому поєдинку вирвала перемогу у грі із «Фортуною» — 3:2.
Останній матч дня став справжнім розчаруванням для новосанжарських вболівальників. Адже у ньому команда «Новосанжарського НВК» не змогла нічого протиставити потужному сухомаячківському «Темпу». Підсумковий рахунок гри був жахливим для номінальних господарів майданчику. Отже, перемога «Темпу» — 16:5! Та запам’яталася ця зустріч не лише розгромом «вчителів». У одному з епізодів гри сталося ігрове зіткнення між воротарем «НВК» Василем Радчичем та гравцем «Темпу» Василем Дербенцем. Після жорсткого стику футболіст із Сухої Маячки із криком впав на газон. Йому негайно надали першу медичну допомогу і відвезли до Новосанжарської ЦРЛ. Там гравцю поставили невтішний діагноз — подвійний перелом ноги. Чоловіку вже зробили операцію. У лікарні його провідують футболісти «Темпу», які підтримують колегу і матеріально, і морально. Сподіваємось, що він незабаром видужає, а з іншими гравцями першості такого нещастя не станеться.

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2010, 11:03 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації