Вхід | Реєстрація

Кубок — у «Тепличного»

З 4 по 6 березня у кобеляцькому спорткомплексі «Іскра» пройшов розіграш Кубка української дитячо-юнацької футбольної ліги з міні-футболу серед команд U14 (1996 рік народження).
У турнірі брали участь чотири команди, що визначили володаря Кубка за коловою системою та «медальними» матчами. Виходячи з результатів групового етапу, в матчі за «бронзу» зустрічалися місцеві «Лідери» 1996 та 1997 років народження (тренер Віктор Білорибець). Запеклої боротьби не вийшло. Старші розгромили молодших 6:1 (Поцілуйко-3, Митрович, Близнюк, Лашко — Іщенко).
Заключний матч турніру став визначальним у боротьбі за Кубок. До фіналу пробилися ФК «Тепличне» (Одеська обл., Овідіопольський район, смт. Авангард) та ЛТК»Темп» (м.Енергодар, Запорізька область).
Перший тайм фіналу закінчився з рахунком 2:1 на користь юних футболістів «Тепличного». Всі чекали на продовження футбольного видовища в другому таймі. На жаль, тренери «Темпу» були іншої думки. Керівники енергодарівської команди вирішили, що  «їх засудили». І тому вони прийняли рішення не виходити на другу частину матчу.
До речі, «Темп» виграв до цього всі три зустрічі групового етапу з різницею м’ячів 15:3. 1:2 — це ще не поразка. А особливо дивлячись на те, що попереду залишався цілий тайм… тоді взагалі виникає питання, нащо було виходити на фінальну гру?! За регламентом володарями Кубка стали футболісти «Тепличного», які були нагородженні Кубком та медалями переможців змагань.

Автор: Олег ДУБИНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 березня 2010, 11:06 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації