Вхід | Реєстрація

У Біликах асфальтують аварійну ділянку дороги

У Біликах асфальтують аварійну ділянку дороги

У минулому році Агентство місцевих доріг Полтавської області оголосило тендер на поточний ремонт автодороги Кобеляки — Білики — /М-22/. Переможцем аукціону стало товариство «Ростдорстрой», яке погодилося відремонтувати дорогу за 16 340 000 гривень.  

Коштів вистачило на те, щоб залатати ями на проїжджій частині від Кобеляк до мікрорайону Поділ, що знаходиться на в’їзді в селище. Кількасот метрів покриття дорожники відфрезували, намагаючись у такий спосіб позбутися ям. У результаті на цьому відрізку дороги утворили такі ями, що водії почали їздити по узбіччю.      

На початку березня в Кобеляцькій райдержадміністрації відбулася зустріч керівників сільських та селищної рад із начальником відділу експлуатаційного утримання доріг АМД Владиславом Чичканем. Під час зібрання кореспонденти «ЕХО» поцікавилися в представника Агентства, коли на автодорозі Кобеляки — Білики, на в’їзді в селище, заасфальтують зрізану ділянку асфальтного полотна. Владислав Чичкань пообіцяв обстежити цей об’єкт.

Наприкінці квітня в телефонній розмові з кореспондентами тижневика Владислав Чичкань розповів, що дорогу Кобеляки — Білики обстежували. Зараз вирішується питання щодо виділення коштів, аби заасфальтувати відфрезовану ділянку в Біликах, біля зупинки, аби закрити об’єкт у цьому році.

У червні з робочою поїздкою в Біликах побував народний депутат Костянтин Касай. Працівники селищної ради повідомили йому про аварійну ділянку дороги. Нардеп звернувся з листом до керівника Агентства місцевих доріг.

21 жовтня згадану ділянку в Біликах почали ремонтувати. Як повідомив селищний голова Юрій Латиш, у середу дорожники закрили ями і вирівняли полотно. 22 жовтня привезли спецтехніку, за допомогою якої вкладуть суцільний асфальт на проблемній ділянці.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 жовтня 2020, 17:18 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 22 жовтня 2020, 18:47
"""Як повідомив селищний голова Юрій Латиш, у середу дорожники закрили ями і вирівняли полотно."""
Шкода що латиш сказав не правду (((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації