Вхід | Реєстрація

Микола Скрильник виграв із серйозним відривом (оновлено)

Микола Скрильник виграв із серйозним відривом (оновлено)

Продовжуємо інформувати про результати місцевих виборів. На виборах голови Білицької селищної громади Микола Скрильник виграв із серйозним відривом від конкурентів.

Вісімсот голосів переваги над Сергієм Китайгорою, враховуючи низьку явку виборців, — це дуже велика перевага.

Для порівнння: переможець виборів на посаду голови Кобеляцької ОТГ Олександр Копелець випередив найближчого свого переслідувача Василя Кіптілого на чотириста голосів. Це при тому, що кількість жителів Кобеляцької громади набагато більша, аніж Білицької.

Згідно із попередньою інформацією, Скрильник набрав 2080 голосів виборців, Китайгора — 1200. За Скрильника масово проголосували у Бутенках, Марківці, Свічкаревому, Дрижиній Греблі та Червоних Квітах. Китайгора став лідером перегонів у Біликах, Чорбівці та Жуках. Усі інші претенденти на головну посаду в громаді суттєво відстали.

 

У Чорбівці теж виграв Скрильник

Після опублікованого на редакційному сайті неофіційного повідомлення про попередні результати голосування на виборах Білицького селищного голови, до редакції зателефонувала чорбівський сільський голова Любов Васюта. Вона попрохала внести уточнення.

За словами Любові Іванівни найбільше голосів виборців у Чорбівці теж набрав Микола Скрильник, а не Сергій Китайгора. У  Скрильника 55 голосів, у Китайгори - 38.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2020, 12:08 | Кобеляки | Політика
1. Bytenki2019 / 26 жовтня 2020, 11:18
Поздравляем,это лучший кандидат в данном случае.достойнее него не было никого!
2. tereshchenko94 / 26 жовтня 2020, 12:06
Вітаю з перемогою!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації