Вхід | Реєстрація

Пять партій «заходять» точно, дві - під питанням

Пять партій «заходять» точно, дві - під питанням

Продовжує надходити нова інформація щодо результатів виборів.

За повідомленнями виборчих штабів своїх депутатів у Кобеляцькій ОТГ матимуть, як мінімім пять політичних сил. У раду заходять "Батьківщина", "За майбутнє", "Рідне місто", "Довіра" та "Слуга народу".

Залишаються шанси і в Опозиційного Блоку "За життя" та у "Європейської солідарності". Остаточний розклад стане відомо після того, як територіальна виборча комісія опрацює сто відсотків бюлетенів.

При такому складі депутатського корпусу у обраного міського голови Олександра Копельця вже не буде можливості робити все, що йому заманеться. Адже депутатами стануть навіть його опоненти на виборах Таміла Шевченко і Василь Кіптілий.

Але, політику недаремно називають "мистецтвом неможливого". І, швидше за все колишні виборці у найближчі тижні будуть спостерігати за численними "тьорками", "сходками", "стрілками" та іншими обовязковими атрибутами політико-кримінального життя. А результатом, як правило стає "договорняк".



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 жовтня 2020, 11:26 | Кобеляки | Політика
1. Fed654Frumos / 26 жовтня 2020, 11:45
Хто хоч за сивочолого мародера проголосував?
2. Dormidont / 26 жовтня 2020, 15:34
Зараз в ТВК Копилець- старший протягує Копильця- меншого і Є-Солідарність. Вже покеровує,покрикує. .
3. Ltava / 27 жовтня 2020, 15:50
2.Dormidont
«,покрикує. »


Покрикувати можна тільки на тих хто дозволяє ))) так що не шкота тих хто прогибається))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації