Вхід | Реєстрація

Виборці Новосанжарської громади підтримали Геннадія Супруна

Виборці Новосанжарської громади підтримали Геннадія Супруна

Мешканці селищної об’єднаної територіальної громади обирали керівника із семи кандидатів.

Відповідно до Перспективного плану області, Новосанжарська громада, крім самого селища і Зачепилівської сільради, об’єднає Великокобелячківську, Кунцівську, Лелюхівську, Малокобелячківську, Попівську, Стовбинодолинську, Судівську, Супротивнобалківську, Руденківську, Великосолонцівську, Клюсівську, Малоперещепинську, Пологівську та Старосанжарську сільські ради. Усього в ОТГ входитимуть 47 населених пунктів, що займатимуть площу 670 квадратних кілометрів. У громаді проживатимуть 22 738 чоловік. Бюджет Новосанжарської ОТГ перевалює за 100 мільйонів гривень (101 037 648).

Загальна кількість виборців громади склала 17 636 чоловік. Із них виборчим правом скористалися — 6848.
Найбільше голосів, 1755, новосанжарці віддали за теперішнього голову районної ради Геннадія Супруна. Кандидат випередив найближчого опонента майже на 300 голосів.

Геннадій Супрун народився 1 січня 1971 року, мешкає в Руденківці. Член політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

На друге місце виборці вивели Інну Кобу, чинну голову ОТГ, на третє — Владислава Васюту, голову Новосанжарської райдержадміністрації. Анатолій Троян, малоперещепинський сільський голова, став четвертим.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 жовтня 2020, 12:55 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації