Вхід | Реєстрація

Кожна гривня — порятунок для життя!

Кожна гривня — порятунок для життя!

У результаті проведення чотирьох невдалих оперативних втручань на кишечнику в 2019 році в Харківській міській лікарні №2, Таня отримала інвалідність першої групи.

ПОВНИЙ ДІАГНОЗ: Злукова хвороба органів черевної порожнини, часткова кишкова непрохідність, Хвороба Гіршпрунга, Доліхосигма, парез ШКТ + СТАН ПІСЛЯ НЕВДАЛОГО ЧОТИРИРАЗОВОГО ОПЕРАТИВНОГО ВТРУЧАННЯ (з 20.09.19 по 07.10.19) — лапаратомії, вісцероліз, правобічна геміколектомія, стан після релапаротомії з приводу внутрішньочеревної кровотечі, гемостаз, лаваж санація черевної порожнити. Злукова кишкова непрохідність, стан після релапаротомії, трансназальна інкубація точного кишечника!

Продовжується збір коштів для подальшого ТЕРМІНОВОГО лікування в Київській міській клінічній лікарні №18.

ПРОХАННЯ ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ ПРО ДОПОМОГУ!

Номер картки: 4149 5001 7035 0709

Номер телефону: +38(066)265–33–82

Замість очікуваного покращення — погіршення стану здоров’я. Втрата ваги до 38 кг, через сильний біль постійно приймаються все сильніші знеболюючі, до того ж, медики обласної лікарні наполягають на якнайскорішій госпіталізації, бо стан погіршується з кожним днем.

Будемо вдячні за навіть незначну матеріальну допомогу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 жовтня 2020, 18:00 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації