Вхід | Реєстрація

Меблі, що приносять користь і доповнюють інтер’єр

Меблі, що приносять користь і доповнюють інтер’єр

Прийнято вважати, що кухня — це суто жіноча територія. Не будемо прив’язуватися до гендерних стереотипів, але більшість жінок, на відміну від чоловіків, справді полюбляють готувати. І в кухні, не обов’язково стоячи біля плити, вони проводять багато часу. Часто господині дивляться в цій кімнаті телевізор чи спілкуються з подругами. Тому кухню слід обладнувати в такий спосіб, що і власниці житла, і її гостям було зручно. Як показує практика, кращий варіант — це диван на кухню от Wowin. Адже господиня заслуговує не лише на слова подяки за смачно приготовані страви, а й комфортні кухонні меблі. А спеціалісти компанії Wowin.com.ua знають все про дивани, ліжка, крісла й килими. Не дарма ж їх лозунг — дивани для гарного настрою.

 

Зручний диван = гарний настрій на увесь день

Якщо розібратися, то настрій людини напряму залежить від меблів, котрі її оточують. Погодьтеся, що кількахвилинна перерва на зручному дивані перед обідом чи вечерею додає сил і бадьорості на решту дня. А спілкування з друзями або рідними може тривати годинами, якби лише кавоварка встигала готувати ароматний напій, що бадьорить.

Відпочивши на дивані та набравшись сил, ми готові до нових звершень. Іноді на кухонному дивані можна не дише посидіти, а й прилягти.

 

На що звернути увагу

Обираючи кухонний диван, обов’язково враховуйте:

  • розмір приміщення — місце, де планується встановлення меблів;
  • у якому стилі виконана кухня, щоб диван гармонійно вписувався в інтер’єр;
  • кількість людей, які зможуть одночасно розміститися на дивані;
  • цілі використання меблів: для прийому їжі (створення відповідної зони), для відпочинку.

 

Види кухонних диванів

  1. Кутовий диван — відрізняється своєю компактністю та місткістю, оскільки до нього можна підсунути стіл, за який відразу сядуть кілька чоловік. Також у деяких конструкціях є відділи для зберігання речей, що дуже зручно.
  2. Диван-кушетка — ідеальний варіант, що з сидячого місця перетворюється на спальне. Замість того, щоб купувати в будинок чи квартиру додаткові меблі на випадок прийому гостей, які зупиняються на кілька днів, у побуті чудово використовується диван-кушетка. Вдень — це зручне місце для прийому їжі й відпочинку, вночі — компактне ліжко.  
  3. Напівкруглий диван користується популярністю в квартирах-студіях чи будинках, де для прийому їжі відведена окрема зона. Хоча, якщо така модель сподобалася, її можна вмістити і в невеликій кухні, потрібно зробити правильні заміри.
  4. Диван-лавка являє собою міцний дерев‘яний каркас, що вкритий м’якими подушками. Невеликий, компактний і дуже зручний.

Отож, купуючи кухонний диван, не забудьте врахувати всі поради. Тоді меблі приноситимуть вам і користь, і задоволення, й інтер’єр доповнюватимуть.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2020, 15:02 | Полтавщина | Суспільство
1. Samukora / 22 січня 2021, 00:27
Я например на диване провожу мало времени, поэтому думаю вообще перестановку сделать и поставить два кресла вместо него
2. Ninos / 22 січня 2021, 01:09
Коментар видалено за порушення пункту 2.3 Правил користування сайтом
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації