Вхід | Реєстрація

У обласну раду проходять Сергій Бульбаха і Юрій Лебедин

У обласну раду проходять Сергій Бульбаха і Юрій Лебедин

Бульбаха вперше представлятиме інтереси виборців у Полтавській облраді, а Лебедин — вдруге.

Минулого тижня стали відомі імена депутатів, які працюватимуть у Полтавській обласній раді 8-го скликання. Загалом рада складатиметься із 84 обранців від семи політичних партій. Найбільш численною стала фракція «Довіра» — 16 депутатів. Серед них і представник від Новосанжарського району Юрій Лебедин.

У біографічній довідці депутата вказано, що він громадянин України, освіта вища, безпартійний, ТОВ «Чиста Криниця», ТОВ «Елеватор «Чиста Криниця», ТОВ «Востокстройгаз», ТОВ «Компанія ФАРМКО», голова Ради засновників; директор з економіки, місце проживання: Новосанжарський район, село Драбинівка, судимість відсутня. Народився в Драбинівці 11 травня 1960 року.

Нагадаємо, що Юрій Лебедин був обраний до обласної ради попереднього скликання від ВО «Батьківщина». У квітні 2017‑го депутат подав декларацію про доходи та видатки за 2016 рік. Слідчі, встановивши, що Лебедин не задекларував мінімум 50 мільйонів гривень, відкрили проти нього кримінальну справу. Вказану суму бізнесмену повернула його ж фірма, якій він дав позику. За рік провадженням почали займатися в НАБУ. Щоправда, у антикорупційному бюро з’ясували, що Юрій Лебедин не вказав 140,5 мільйона гривень та 20 фірм. У липні 2018-го Лебедин склав депутатські повноваження. 6 травня цього року служителі Феміди з Вищого антикорупційного суду закрили справу проти екс-депутата, зіславшись на давність порушень з його боку.

Також у обласній раді інтереси мешканці Полтавського району представлятиме Сергій Бульбаха, колишній голова Новосанжарської райдержадміністрації.

Обласний обранець має вищу освіту, член політпартії «Європейська солідарність», працює заступником директора приватного підприємства «Компанія КАС-Трейд», судимість відсутня. Народився в Нових Санжарах 20 травня 1973 року.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 листопада 2020, 10:17 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації