Вхід | Реєстрація

Два легковики для старостату й комунгоспу

Два легковики для старостату й комунгоспу

Мають придбати за кошти місцевого бюджету.

30 жовтня Виконавчий комітет Бутенківської сільської ради оголосив два тендери на придбання легкових автомобілів ВАЗ-21099 (або еквівалент) з пробігом.

Заступник сільського голови Ігор Федь розповів, що одним автомобілем користуватиметься бутенківський староста, іншим — керівник комунального господарства. Кошти на автівки виділять із місцевого бюджету. Суми тендерів — 130 000 і 90 000 гривень.

Технічні вимоги до легковиків: пробіг — не більше 150 тисяч кілометрів, рік випуску — не раніше 2011‑го, система живлення двигуна — інжектор, тип палива — бензин, газ, коробка передач — механічна 5‑ступінчата. Наявність запасного колеса, домкрата та колісного ключа — обов’язкова.

Автомобіль повинен бути в робочому стані, не був у ДТП, не мав капітального ремонту двигуна. Не повинно бути підтікань мастила з двигуна, КПП. Кузов не битий, не деформований. Усі стекла автомобіля повинні бути без тріщин та сколів. Усі вузли та агрегати автомобіля повинні бути в робочому стані. Усі витрати зі зняття з обліку автомобіля, переоформлення, сплати податків несе постачальник (переможець) за свій рахунок.
 


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 листопада 2020, 12:40 | Кобеляки | Фінанси
1. pinochet / 15 листопада 2020, 16:43
Не две легковушки а два велосипеда,как в соцработников,почтальонов,медсестер.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації