Вхід | Реєстрація

Розділили 600 тисяч та передали установи в громаду

Розділили 600 тисяч та передали установи в громаду

Минулої п’ятниці відбулося останнє засідання сесії Новосанжарської районної ради. 45 зібрання стало позачерговим.

На початку сесії очільник райради Геннадій Супрун повідомив присутніх, що на 69‑му році життя помер колишній голова районної ради Володимир Левицький. Також вночі пішов із життя учасник АТО із Зачепилівки Владислав Панченко. Пам’ять про чоловіків вшанували хвилиною мовчання.

Усього під час зібрання районні обранці розглянули 24 питання порядку денного.

Депутати збільшили фінансування районних Програм фінансової підтримки Новосанжарської центральної районної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги. Фінансування збільшили за рахунок субвенції з районного та сільських бюджетів, а також бюджетів ОТГ.

Далі районні обранці внесли зміни до районного бюджету. Зокрема, субвенцію з громад та сільських бюджетів у сумі 640 500 гривень спрямували на заклади освіти (60 000), райлікарню (300 000), Центр ПМСД (66 500), заклади культури (5 000), терцентр (207 000), спорторганізацію «Колос» (18 800), пільги сім’ям загиблих у АТО (8 200), програму цивільного захисту населення (10 000). Сектор освіти отримав держсубвенцію для осіб із особливими освітніми потребами (8 300) та на придбання засобів захисту для закладів освіти (56 500).

Також депутати погодили проєкти землеустрою щодо встановлення меж сіл Давидівка, Коби та Грекопавлівка, що знаходяться на території Стовбино-Долинської сільської ради; сіл Лелюхівка та Забрідки.

Новосанжарський санаторій-профілакторій «Антей» отримав дозвіл на списання непридатного для подальшого використання легкового автомобіля ВАЗ-2107. Депутати ініціювали передачу зі спільної власності територіальних громад сіл, селища району в комунальну власність селищної ОТГ ряду бюджетних установ галузі освіти та культури, комунальних установ «Об’єднаний трудовий архів селищної, сільських рад Новосанжарського району», «Інклюзивно-ресурсний центр», Новосанжарського санаторію-профілакторію «Антей» та вихід із засновників цих установ.

Врахувавши висновки постійних комісій районної ради, депутати затвердили акти приймання-передачі майна комунальних некомерційних підприємств «Новосанжарська центральна районна лікарня» та «Центр первинної медико-санітарної допомоги».


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2020, 12:49 | Нові Cанжари | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації