Вхід | Реєстрація

На порушників «карантинних вихідних» у Кобеляках склади три протоколи

На порушників «карантинних вихідних» у Кобеляках склади три протоколи
Карантин вихідного дня... скрізь замки на дверях і зачинені вікна

Загалом у області зафіксовано кілька десятків порушень.

У понеділок, 16 листопада, Відділ комунікації поліції Полтавської області повідомив, що правоохоронці протягом вихідних склали більше 40 протоколів за недотримання карантинних обмежень.

За інформацією копів, 14 та 15 листопада, у перший карантин вихідного дня, за виконанням урядових розпоряджень стежили понад 120 працівників поліції. Правоохоронці, відкинувши свої звичні обов’язки, спільно з представниками Держпродспоживслужби інспектували населені пункти області. За два дні рейдові групи склали 36 протоколів за порушення карантинних обмежень суб’єктами господарювання та 7 — громадянами, які з’являлися  у громадському місці без захисних масок.

За інформацією пресслужби Кобеляцького відділу поліції, перевірки проводилися в Кобеляках, Біликах і Бутенках. Рейди проводили шість поліцейських та чотири працівники Держпродспоживслужби. За суботу і неділю у місті складено три протоколи за статтею 44-3 КУпАП (Порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, — тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян). Зокрема, порушниками карантину виявилися власники двох магазинів і закладу громадського харчування.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 листопада 2020, 13:47 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації