Вхід | Реєстрація

На посаду голови Полтавської обласної ради знову обрали Олександра Біленького

На посаду голови Полтавської обласної ради знову обрали Олександра Біленького

27 листопада на засіданні першої сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання шляхом проведення таємного голосування обрали голову Полтавської обласної ради. Ним став Олександр Біленький, набравши для цього необхідну кількість голосів.

Про це пишуть «Новини Полтавщини».

“За” проголосував 71 депутат, “не підтримую жодного кандидата” – 13.  Про результати голосування повідомив секретар лічильної комісії Олег Діденко.

“За результатами таємного голосування обрано головою Полтавської обласної ради Олександра Біленького”, – зазначив голова лічильної комісії Олексій Чепурко.

На посаду голови обласної ради депутати висунули лише одну кандидатуру.

“Нам потрібна єдність депутатського корпусу. У першу чергу, обласна рада має прийняти бюджет на наступний рік. Тож, для цього необхідно швидко сформувати постійні комісії, президію та заступників. Полтавщина – найінноваційніша з регіонів України: лише у нас працюють громадські бюджети, екологічні ініціативи, екобус. Я хочу, щоб в облраді не було політики, хочу щоб тут була діджиталізація, децентралізація, зокрема, допомога громадам. Головне: якщо буде єдність і підтримка між собою – буде робота”, – наголосив Олександр Біленький.

Після позитивного голосування вцілому за умови оплати праці голови Полтавської обласної ради Олександр Біленький оголосив про перерву пленарного засідання. Друга його частина відбудеться у вівторок, 1 грудня, о 10:00. На ньому депутати мають обрати заступників голови обласної ради та голів постійних комісій.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2020, 14:17 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації