Вхід | Реєстрація

Пожежа з двома трупами

Пожежа з двома трупами

Минулого тижня відразу кілька надзвичайних подій сталися в Кобеляцькому й Новосанжарському районах.
20 листопада пожежа сталася в Світлогірському, в приватному будинку. Рятувальники, які гасили вогонь, виявили тіла двох чоловіків без ознак насильницької смерті. За попередніми висновками, вони вчаділи від угарного диму.

Загиблими виявилися місцеві жителі 1958 та 1975 років народження.

Вирішується питання щодо внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 270 (Порушення правил вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Як повідомив керівник Кобеляцького районного сектору ГУ ДСНС в Полтавській області Юрій Гребенюк, протягом цього року на Кобеляччині в пожежі загинуло четверо людей. Два випадки сталися в Сеповому та Красному. Усього ж у 2020-му в приватних домогосподарствах зафіксовано 56 пожеж, у 2019-му — 40.

Основна причина — недотримання елементарних правил протипожежної безпеки.

 

Двогодинна пожежа в Забрідках

Цього ж дня в Забрідках Новосанжарського району сталася пожежа в житловому будинку. Приватна будівля горіла більше двох годин. Повідомлення про пожежу в населеному пункті рятувальники отримали о 13:25. Горів приватний житловий будинок на вулиці Польова.

Пожежники локалізували вогонь о 15:03, а ліквідували — о 15:30. Травмованих та загиблих внаслідок пожежі немає.

За інформацією пресслужби ДСНС, вогонь знищив дах та домашнє майно. Врятувати від пожежі вдалося дві господарчі будівлі. Причина загорання будівлі встановлюється.

 

У Чкаловому згорів будинок

22 листопада об 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в Чкаловому, у житловому будинку по вулиці Жовтнева.

Вогнеборці локалізували пожежу об 11:40, а о 13:20 — повністю погасили вогонь. Травмованих та загиблих немає.

Згідно повідомлення рятувальників, вогнем знищено ліжко, домашнє майно, пошкоджено шиферну покрівлю та дерев’яне перекриття. Житловий будинок врятований від повного згорання.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 листопада 2020, 15:35 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації