Вхід | Реєстрація

Придніпрянський дитсадок чекає на утеплення

Придніпрянський дитсадок чекає на утеплення

Загалом на утеплення приміщення дошкільного закладу освіти «Сонечко», що в Придніпрянському, необхідно 346 180 гривень. Та в умовах замовник, яким виступає Сектор освіти Кобеляцької райдержадміністрації, вказав, що цього року роботи повністю не профінансують.

«Замовником беруться бюджетні фінансові зобов’язання виключно в межах відповідних фактичних надходжень спеціального фонду бюджету. Відповідно до бюджетних призначень, обсяг фінансування робіт на поточний рік складає 174 500 гривень.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій — 3 грудня. Дату аукціону замовник визначить після 30 листопада.

Капітальний ремонт передбачає теплоізоляцію цоколю пінопластом, його подальше шпаклювання і фарбування. Стіни будівлі мають утеплювати плитами із мінеральної вати. Згодом — пошпаклювати і пофарбувати. Капітальний ремонт фінансуватиметься з депутатського фонду Миколи Андрієнка.

Також за поданням депутата обласної ради частково замінять вікна у Вільховатській і Орлицькій школах. На ремонтні роботи та проектно-кошторисну документацію передбачено 50 000 і 70 000 гривень відповідно.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 листопада 2020, 10:10 | Кобеляки | Суспільство
1. Ltava / 29 листопада 2020, 11:18
Термін депутатської діяльності Андрієнка закінчився(((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації