Вхід | Реєстрація

Вихідця з Кобеляччини обрали заступником голови облради

Вихідця з Кобеляччини обрали заступником голови облради

На другому засіданні першої сесії Полтавської облради депутати обрали заступника голови.  — Олексія Чепурка від «Рідного міста». Голова обласної ради Олександр Біленький запропонував на цю посаду Олексія Чепурка.

За кандидата віддали голоси 54 обласних обранці з необхідних 43. 28 депутатів «не підтримали жодної кандидатури».

Для довідки. Олексій Григорович Чепурко народився 20 вересня 1980 року в селі Іванівка Кобеляцького району. Починав працювати у 2002 році як менеджер ПП «Укрімпекс», а з 2004 по 2015-ий очолював ВКП «Актеон». Із 2016 року і до сьогодні, з невеликою перервою, був заступником міського голови з питань експлуатації та розвитку міського господарства.

Окрім того, з жовтня 2009 по 2010 рік він був членом Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Союз молоді регіонів України» (СМРУ), а у 2010-му — обраний депутатом Ленінської районної в м. Полтаві ради. З травня 2010 року по 2011 рік — перший заступник Полтавської міської організації СМРУ. З квітня 2011 по лютий 2014 року був головою Полтавської облорганізації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони». У вересні 2014 року став заступником голови Полтавської обласної громадської організації «Рідне місто, рідний край», а з липня 2015-го — членом політичної партії «Рідне місто», міську організацію якої очолив у 2018 році.

Олексій Чепурко виховує двох доньок.

Любителям футболу в Кобеляцькому районі Чепурко більше відомий, як спонсор команди «Дрижина» з Дрижиної Греблі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 грудня 2020, 14:55 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації