Вхід | Реєстрація

Гіроплан із контрабандними цигарками і п’яний священик

Гіроплан із контрабандними цигарками і п’яний священик

На Закарпатті правоохоронці викрили групу зловмисників, які незаконно перевозили цигарки до Румунії. Серед контрабандистів виявили прикордонника, який допомагав зловмисникам, та священнослужителя Української православної церкви Московського патріархату. Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Контрабандистів затримали «на гарячому», коли вони саме готувалися до польоту на гіроплані в напрямку Румунії. Місце вильоту зловмисники облаштували на околиці селища Вишково Хустського району на відстані чотирьох кілометрів від кордону.

Поблизу місця зльоту правоохоронці виявили 19 ящиків тютюнових виробів, одну вантажівку та три позашляховики.

Як зазначили в Держприкордонслужбі, правоохоронці проводили спостереження за контрабандистами протягом декількох місяців.

Виявилося, що один зі співробітників прикордонної служби, офіцер, виконував роль пілота гіроплану. Окрім нього, правоохоронці викрили ще чотирьох мешканців Хустського району Закарпаття, які, можливо, причетні до протиправної діяльності.

Один із організаторів роботи контрабандистів, що був на місці події, виявився священнослужителем УПЦ Московського патріархату. Прикордонники зазначають, що він виглядав п’яним.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 грудня 2020, 18:43 | Полтавщина | Кримінал
1. Ltava / 6 грудня 2020, 15:57
Як б и не Московського патріархату то взагалі б не контрабанда ))))
2. Fed654Frumos / 6 грудня 2020, 17:50
Ти правий,Ltavo,якби застали ПЦУ-священника за цим неправедним ділом,то це б назвали-волонтерство.І пох..,чи це в бік заходу,чи сходу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації