Вхід | Реєстрація

Запізнився — присідай зі снарядом

Запізнився — присідай зі снарядом

У Квасилівському професійному ліцеї, що на Рівненщині, на уроках викладач у присутності заставляв учнів відпрацьовувати за запізнення. Про це повідомили батьки учнів у соцмережі Фейсбук.

За запізнення діти присідають, тримаючи в руках металевий муляж снаряда. Причому, зробити це потрібно 50 разів. Такими методами виховання займається заступник директора ліцею.

«Шановний директоре, пане Олександре Савчук — Ви ж знаєте, що Ваш заступник Нагорняк Олександр Дмитрович, за запізнення на урок цькує дітей такими методами — присідання з тією штукою (я не знаю, як вона називається) - 50 разів? Це урок захисту України чи урок тортур? Скажіть — Вам треба звернення від батьків, чи влаштує наше звернення до Освітнього омбудсмена Сергія Горбачова», — йдеться в повідомленні.

Пізніше в групі додали, що директор швидко відреагував на скандал та застосував дисциплінарні санкції до підлеглого. А 20 учнів ліцею підтвердили такі «педагогічні» методи.

 



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 грудня 2020, 16:41 | Полтавщина | Цікаве
1. Fed654Frumos / 11 грудня 2020, 17:20
Ну,що в цьому поганого?Тут і дисциплінованість,і здоров’я.А яка дієвість цього методу!!!Хто вчився в бурсі при СРСР,той пам’ятає цей метод практикував Корчуков,правда він заставляв піднімати ’’гирю’’.По-любому виходило плюс для здоров’я,бо або біжиш,щоб встигнути на урок,або ж тягаєш ’’вєс’’ Ну можна було вибрати третє-незапізнюватися.Особисто в мене це виходило не завжди.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації