Вхід | Реєстрація

Кобеляки готуються до свят

Кобеляки готуються до свят

Комунальники встановили на вулиці Касьяна головну міську ялинку. Учора її почали прикрашати.

Працівники комунального підприємства «Водоканал Плюс» 10 грудня встановили в Кобеляках ялинку. Кількаметрову красуню не купляли за кошти з міського бюджету. Уже за давньою традицією її подарували місту.

У зв’язку із карантинними обмеженнями, ніяких святкових заходів у Кобеляках взимку 2020–21 років проводити не будуть. Але прикрашати місто почнуть уже до Дня святого Миколая. Так, головну міську ялинку оздоблюють електричними гірляндами та іграшками. Окрім того, на бігборді, що на вулиці Шевченка, розмістили привітання жителям громади від імені міського голови.


Автор: Ігор ФІлоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 грудня 2020, 11:04 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації