Вхід | Реєстрація

Без електроенергії 25 відсотків споживачів

Без електроенергії 25 відсотків споживачів

Негода знеструмила десятки населених пунктів на території кобеляцької та білицької громад.

Станом на шосту годину ранку не працювали одразу 15 високовольтних ліній електромереж. «Полтаваобленерго» довелося викликати на роботу і тих співробітників у яких був вихідний день. Адже чергова бригада фізично не могла виконати такий об'єм робіт по ремонту. На підмогу кобелячанам приїхали колеги із Горішніх Плавнів.

Спочатку енергетики відновлять високовольтні лінії. Потім ремонтуватимуть мережі меншої потужності.

Світло в оселях кобелячан має з'явитися вже сьогодні, 25 грудня. Це стосується і більшості інших знеструмлених населених пунктів. Але не усіх. Декому доведеться чекати до 26 грудня. Так що запасайтеся свічками і терпінням.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 грудня 2020, 15:52 | Кобеляки | Надзвичайне
1. yrec / 26 грудня 2020, 00:47
А до цієї негоди, чому не було світла протягом майже двох тижнів в районі солонці? З 11.12.2020 практично кожен день не було світла з 8 ранку і до 19 години, при цьому пів міста як не більше були ще й без води. Як казали в давнину поганому танцюристу ноги мішають. То погода то нагода.......
2. Borch / 26 грудня 2020, 03:17
1.yrec
«А до цієї негоди, чому не було світла протягом майже двох тижнів в районі солонці? »

По причині будівництва дороги.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації