Вхід | Реєстрація

Ціна на газ для побуту виросте ще на 1 гривню

Ціна на газ для побуту виросте ще на 1 гривню

Неприємний сюрприз під ялинку приготувало для побутових споживачів товариство «Полтавагаз збут». 26 грудня пресслужба товариства повідомила, що ціна на газ для побутових потреб населення у січні 2021 року суттєво зросте. У перший місяць нового року вартість газу для побутових споживачів складатиме 8910 гривень за 1000 кубометрів або 8,91 гривня за 1 куб.

Нагадаємо, у листопаді і грудні ціна для побуту за кубічний метр газу становила 7,92 гривні. Тобто, у новому році газ стане ще дорогоціннішим, у порівнянні з 2020-им майже на 1 гривню.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 грудня 2020, 11:18 | Полтавщина | Суспільство
1. Borch / 27 грудня 2020, 15:07
Є можливість змінити постачальника. 10 хвилин діла. Мегават пропонує по 7грн куб. Реформа йопти. Це для тих хто не планує переплачувати а щось робити, більше чим гнути матюки і бити себе в груди. А для любителів погнути матюки, читаємо дальше.
1 мегават = 100 кубів. Ціна на хабах котується саме за таку одиницю. Останні 14 днів ціна на хабах коливається в межах 15-17 евро (523-592 грн) за 100 кубів як ми з’ясували раніше. Це 6 грн за куб плюс навар, нехай 1 грн, в принципі ціна яку пропонує постачальник «мегават». З якого міста Полтавагаз збут висосав ціну в 9 грн невідомо. Точно відомо що розрахунок на тупість його клієнтів які ще не до кінця зрозуміли нові реалії і будуть дальше ходити в цей дорогий магазин.
На додаток скажу що ціна коливається але є ймовірність спуску в район 4.5-5 грн за куб для споживача це 6 грн ще до кінця зими, тільки полтавагаззбут вам таку ціну не дасть. Ці умніки закупили газу по саме горло по 8грн ще місяць назад коли ціна була на пікі, і тепер нижче продавати не будуть. Думайте.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації