Вхід | Реєстрація

Зеленський, Князь і Лимон — незвичні імена дітей

Зеленський, Князь і Лимон — незвичні імена дітей

У Міністерстві юстиції розповіли про найдивніші і найпопулярніші імена для дітей серед українців цього року.

Як розповіли у відомстві, серед звичайних жіночих імен найбільший попит мали Валерія, Анна, Вікторія, Анастасія, Богдана, Антоніна. Серед звичайних чоловічих імен українці найчастіше обирали такі, як Дмитро, Артем, Владислав, Андрій, Богдан, Володимир, Данило.

Також цього року дітям давали імена казкових героїв і знаменитих людей. Серед новонароджених дівчаток є тепер малятка з іменами Луна, Імперія, Попелюшка, Хрусталіна, Квітка, Шанель, Нева. Серед хлопчиків є такі, хто має ім’я Зеленський (так назвали дитину в Закарпатській області), Яник, Вакула, Лимон, Київ, Князь, Принц, Парижан.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 січня 2021, 18:04 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації