Вхід | Реєстрація

«Всемогутня» Юлія Мендель рятує економіку

«Всемогутня» Юлія Мендель рятує економіку

Прес-секретар українського гаранта Юлія Мендель вважає, що в червні минулого року в ході візиту Володимира Зеленського в Бельгію два написані нею твіти від Офісу президента допомогли стабілізувати гривню. Про це вона заявила під час онлайн-зустрічі, організованої Американською торговою палатою в Україні.

Зі слів Мендель, у її твітах ішлося, що Зеленський буде на боці народу в історії з Приватбанком і Україна буде йти в ЄС.

«Мені вдалося дати ці два твіти дуже швидко, їх підхопило дуже багато медіа, майже всі іноземні ЗМІ», — зазначила вона. — «І я пам’ятаю, що в той час у нас зростала трішки інфляція, а не колосально, але гривня ослабла, і після двох твітів гривня знову стабілізувалася до попереднього рівня. Це був той момент, коли ти розумієш, що 280 знаків можуть впливати на інфляцію в країні», — додала Мендель.

Прес-секретаря президента висміяли в соцмережах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 грудня 2020, 21:13 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації