Вхід | Реєстрація

Прохаємо допомогти «Життю»

Прохаємо допомогти «Життю»

Шановні кобелячани!

Громадська організація «Життя» звертається до вас з проханням про допомогу.  Членами нашої організації постійно здійснюється робота по зменшенню популяції безпритульних тварин на вулицях нашого міста. Ми прилаштовуємо, лікуємо, стерилізуємо. Думаємо, що більшість жителів міста неодноразово пересвідчувалися, що робота проводиться велика і не на папері, а в реальному житті, з реальними собачками, котиками та іншими «братами нашими меншими», які без допомоги просто загинуть.

 Адже як можна пройти мимо болю і відчаю, яке ми бачимо в очах безпритульних, хворих і голодних тварин. І все це робимо на ентузіазмі та в основному за власні кошти. Наша організація не має фінансування. Складаємося коштами самі, хто скільки зможе. Часом допомагають небайдужі жителі нашого міста, місцеві ветеринарні лікарі, за що ми їм дуже вдячні. 

Перед новим роком в черговий раз «одна добра людина» вирішила свою проблему. Вивезла на базарну площу хвору тварину - велику кавказьку вівчарку. Ми, звичайно, постараємось знайти господаря цієї тварини, щоб він відповів по закону за те, що зробив, але тварина не може чекати. Вона потребує термінового лікування і оперативного втручання. На жаль, наших коштів недостатньо для такого системного лікування. У нас на перетримці перебуває ще декілька тварин, підібраних на вулицях міста, хворих, які стали не потрібними своїм господарям і які теж потребують лікування. Тому звертаємося до всіх небайдужих громадян. Будь-ласка, допоможіть. Можливо, декілька гривень стануть у пригоді в порятунку життя братів наших менших. Будьмо милосердними. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу і в свою чергу відзвітуємось за кожну витрачену гривню.

Наші контакти:

(068)728-68-77 (Світлана)

(066)078-03-87 (Людмила)

(066)025-51-79 (Ліза)

Картка Приватбанку: 5168757357474693 Лук'яненко Альона Іванівна

Також прохаємо бути небайдужими до долі братів наших менших і не проходити мимо випадків жорстокого поводження з тваринами. Ви завжди можете нагодувати тварину, знайти їй люблячих господарів. А ще ми дуже прохаємо не замовчувати випадки жорстокого поводження з тваринами. Давайте разом боротися з тими, хто підкидає у двори кошенят чи цуценят, тим самим перекладає обов’язки на ваші плечі; хто викидає їх у сміттєві баки, зав’язує у мішки чи поліетиленові пакети, залишає у лісі без їжі і води, хто жорстоко поводиться з домашніми тваринами. Давайте не замовчувати ці факти. Висвітлювати їх і обов’язково викликати працівників поліції для фіксації таких випадків, адже все це підпадає під статтю кримінального кодексу «жорстоке поводження з тваринами». Щоб такі люди відповідали по закону.

 

Із повагою, учасники громадської організації «Життя»



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2021, 18:17 | Кобеляки | Благодійність
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації