Вхід | Реєстрація

Боротьба або імітація боротьби із гральним бізнесом продовжується

Боротьба або імітація боротьби із гральним бізнесом продовжується

Напередодні Різдва кобеляцькі правоохоронці навідалися до будівель, за стінами котрих, як розповідають жителі міста, любителі азартних ігор займаються забороненими розвагами.

Про них ми писали раніше у статті «Аваков закрив, Тараня відкрив».



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2021, 17:56 | Кобеляки | Цікаве


1. SerSergeevich / 8 січня 2021, 18:25
За ці дві точки ще до виборів знали, але небуло часу щось робити. А відносно ментів так вони ще раніше знали коли туди вселялися. ті бізнесмени. А взагалі якщо по чесноку то все можна там зробити, якби із відділку там некришували.
2. Дід Панько / 8 січня 2021, 18:48
Всім Відомо кого треба брати за "Крашанки", але «криша» за межами навіть Полтави. Бізнес хлопчик має волохату руцю, і йому дають дозвіл грайсь... дури... Тай сам, він той «хлопчик» на До.... починається, дуже полюбляє поклацать!
3. alist / 9 січня 2021, 12:30
Це неправда, що там нелегальні гральні заклади, я Вам з легкістю це доведу, якби це було так, то:
- Пан Копелець, як міський голова, та найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів) підняв би це питання офіційно.
- Пан Кіптілий, як один з керівникиів кобеляцьких правоохоронців, лідер більшості в міськраді і взагалі найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів), підняв би це питання ще до виборів під час своєї найуспішнішої кар’єри міліцейського-поліцейського.
- Пані Шевченко, як ще недавно голова райдержадміністрації, викрила б злочинців і поставила б вимогу перед провоохоронцями.
......
- І та ще 250 чиновників, "активістів", правоохоронців... давно б знайшли ці заклади.
Невже можна подумати, що на центральних вулицях міста, будуть незаконні заклади і скажімо, таж прокуратура, їх не бачитиме???
Так, що 100% це помилка і наклеп.
P.S. Ви ще скажіть, що в нас майже (і не майжє) відкрито торгують наркотою, самогоном, приймають незаконно металолом і їздять бухі за кермом! Місто ж маленьке, а чиновників і правоохоронців 500+ чоловік, давно б побачили!
4. Ltava / 9 січня 2021, 20:42
В Кобеляках не зважаючи на зміну влади заклади такого типу постійно працювали ))) найбільше мені подобається історія самогонщиків із зеленим та красним ліхтарем над воротами ))) Зелений -заходь самогон є, красний-чекай гонимо ))) А кажуть не можна створити культуру виробництва та споживання)))
5. EuqeneMukhin / 10 січня 2021, 11:37
3.alist
«- Пан Кіптілий, як один з керівникиів кобеляцьких правоохоронців, лідер більшості в міськраді і взагалі найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів), підняв би це питання ще до виборів під час своєї найуспішнішої кар’єри міліцейського-поліцейського.»

ви як за звичай ALIST сильно помиляєтеся, Зелений мент це просто дно нашого сьогодення, та самий наглядний приклад абсурду, який почав виявлятися коли обрали секретаря, дійсно
банда "Грабунок Громади"
6. Ltava / 10 січня 2021, 11:49
5.EuqeneMukhin
« Зелений мент це просто дно нашого сьогодення, та самий наглядний приклад абсурду, »


Ви даремно))) Проста автор
3.alist
« як один з керівникиів кобеляцьких правоохоронців, лідер більшості в міськраді і взагалі найчесніша людина (згідно передвиборчих лозунгів), »

Не взяв в лапки речення-

"як один з керівникиів кобеляцьких правоохоронців, лідер більшості в міськраді і взагалі найчесніша людина "
і тоді сарказм зрозумілий)))

Змінено 10.01.2021, 11:51
7. alist / 10 січня 2021, 23:26
5.EuqeneMukhin
«ви як за звичай ALIST сильно помиляєтеся, Зелений мент це просто дно нашого сьогодення»

сарказм, просто сарказм. Та і хіба лише зеденопогонний це дно? Там всі вони повне....... оте саме. "спасителі Кобеляччини"
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації