Вхід | Реєстрація

Перші ями на «бетонці» Н-31 залатали

Перші ями на «бетонці» Н-31 залатали

Зі настанням сприятливої погоди дорожники обіцяють замінити весь пошкоджений шар. 

У неділю, 10 січня, у соціальній мережі Фейсбук з’явилося кілька фото новозбудованої  автодороги Н-31. На світлині зображена ділянка «бетонки» між населеними пунктами Чумаки і Трояни. На цементобетонному покритті з’явилися кілька ям. Фото та допис до нього під назво «Метеорит пошкодив дорогу в Полтавській області» виклав депутат Білицької селищної ради Павло Гунжель.

Цитуємо: «Не встигла осісти курява за автомобілем очільника Полтавської області Олега Синєгубова, який приїжджав під Кобеляки відкривати дуже дорогу, побудовану турецьким «Онуром» бетонну дорогу, як сталась БІДА. На якісну, з гарантією 20 років, «бетонку» впав метеорит. Інших пояснень, чому з'явились ями на дорожньому покритті, немає».

Допис почали активно коментувати і поширювати в соцмережі.

Через день, 12 січня, пресслужба Служби автомобільних доріг у Полтавській області в тому ж ФБ повідомила, що ями на «бетонці» залатали. І  в якості підтвердження виклали свої фото і коментар:

«У зв'язку з широким резонансом посту щодо деформацій на автошляху Н-31 Дніпро —Решетилівка повідомляємо: аварійна ділянка між селами Чумаки та Трояни Кобеляцького району ліквідована за допомогою ремонтної суміші. З настанням сприятливих погодних умов підрядна організація в межах гарантійного обслуговування проведе заміну пошкодженого шару бетонного покриття. 

Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями».

Будемо сподіватися, що подібні деформації не стануть звичним явищем, а в разі потреби підрядні організації швидко ремонтуватимуть пошкоджені ділянки. Адже гарантійний термін експлуатації «бетонки» спливе лише через кілька десятиліть.


Автор: Олександр ДІДЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 січня 2021, 17:45 | Кобеляки | Цікаве
1. Ltava / 12 січня 2021, 21:35
"""...Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями»....""

Так все таки "..чужорідний матеріал ..." ((( Гуманоїди, мать їх так(((
2. alist / 15 січня 2021, 00:05
"Причиною утворення деформації стало потрапляння в бетонну суміш чужорідного матеріалу, у результаті чого утворилася неоднорідна маса, яка з часом і викликала появу ями»."
Чужорідний матеріал, та неоднорідна маса - це нові назви українських дорожніх корупціонерів?
Ноухау від Зеленського - даєш ямковий ремонт на щойнозбудованій дорозі!!! Не чекай, відмивай!

P.S. Навіть зразу не помітив - там же тріщина між цими ямами! Ямки залили бетоном, а тріщина? Вирізати увесь квадрат бетону дорого, так зробили для виду "ремонт".
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації