Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі депутати пропонують Уряду повернути червневу ціну на газ

Кобеляцькі депутати пропонують Уряду повернути червневу ціну на газ

Позачергова сесія Кобеляцької міської ради розпочалася о десятій годині ранку 15 січня. В цей час мітинг протесту проти підняття цін на енергоносії ще тривав. Депутати спрацювали дуже оперативно. Буквально за півгодини вони проголосували за звернення до Президента, Верховної ради та Кабміну. Всі одноголосно підтримали своїх виборців у вимогах до центральної виконавчої влади знизити ціни на газ та електроенергію.

Депутат Микола Попик запропонував конкретизувати вимоги і назвати цифри. На його думку, а про це говорили й на мітингу, потрібно вимагати повернення до червневої ціни. Мова йде про 2 гривні 70 копійок за кубометр. Усі депутати підтримали дану пропозицію. А депутат Ігор Проценко оголосив, що в разі закупки електроенергії у Енергоатому ціни на електроенергію становитиме 70-75 копійок за кіловат із урахуванням усіх витрат і навіть певного рівня рентабельності.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2021, 13:44 | Кобеляки | Політика
1. alist / 15 січня 2021, 20:52
"" Буквально за півгодини вони проголосували за звернення до Президента, Верховної ради та Кабміну. ""
От прийшло в голову, ПреЗедент, головний Слуга народу, Верховна рада - більшість Слуги народу, Кабмін сформований одноосібно ПреЗедентом та слугами в ВР. Всі вони скопом вирішили, що пора стригти овець, і підняли тарифи. Справедливо можна сказати, що відповідальність на партії Слуга Народу і особисто її лідері.
Так от, в міській раді (рівно як в Білицькій, Полтавській і т.д.) є депутати Слуги Народу, так може не потрібно звернення, а потрібно було
1) їх підняти і вимагати пояснень відносно тарифів
2) змусити вийти до людей і пояснити, за які шиші, їм платити за енергоносії
3) .....
І якщо скажете, що вони не знають/не несуть відповідальності/..../ за дії керівництва партії, так тоді питання - скільки з них вийшли з партії через незгоду з тарифним геноцидом? Не вийшли, значить підтримують.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації