Вхід | Реєстрація

Різдвяний кубок поїхав у Чернеччину

Різдвяний кубок поїхав у Чернеччину

Головний приз нехворощанських міні-футбольних змагань вибороли спортсмени з Дніпропетровщини.
10 січня в Нехворощі, на спортивному майданчику зі штучним покриттям, відбувся відкритий розіграш різдвяного кубка з міні-футболу. За інформацією спортінструктора Нехворощанського відділу освіти Володимира Дегтеренка, ці змагання вперше проводили в громаді. У них взяли участь 6 команд із Полтавської і Дніпропетровської областей.

На жаль, через карантинні обмеження уболівальники не змогли підтримати футболістів. Матчі проходили без глядачів.

За підсумками змагань, трійка команд-лідерів розмістилися в такому порядку. Третю сходинку посіли «Соколи» із Соколової Балки. Другою стала «Оріль» із Ряського Михайлівської громади. А переможцями і першими володарями різдвяного кубка визнали колектив із Чернеччини.

По завершенню фінального матчу організатори визначили кращих гравців змагань. Ними стали Сергій Гида (Чернеччина), Олексій Діденко (Коновалівка), Максим Омельченко (Ряське), Артем Шимко (Соколова Балка), Геннадій Пеляк (Нехвороща) і Максим Бурдило (Гупалівка).

Голова Нехворощанської сільської ради Віктор Дубович привітав учасників змагань та вручив їм нагороди. Очільник громади поздоровив спортсменів з новорічно-різдвяними святами, побажав спортивних успіхів та оголосив, що в перспективі планується проведення відкритого чемпіонату з міні-футболу Нехворощанської ОТГ.

Після вручення нагород учасники гри зробили колективне фото на згадку.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації