Вхід | Реєстрація

«Оріль» продовжує змагатися за Кубок Білого

«Оріль» продовжує змагатися за Кубок Білого

Хоча в звітному турі царичани програли лідеру змагань, але шанси на вихід із групи і продовження змагань у нашої команди залишаються.

Не дивлячись на зимову пору та запроваджені карантинні обмеження, футбольне життя на Царичанщині продовжується. Місцева команда «Оріль», яка грає в турнірі на Кубок Максима Білого, у перших трьох турах відбіркового турніру здобувала перемоги.

А ось у звітному турі «орільцям» довелося скуштувати і гіркоту поразки. Їх суперниками стали футболісти дніпровської команди Ю-19. Вони, як і царичани, до четвертого туру всі свої матчі виграли. Команда, укомплектована кращими молодими гравцями обласного центру, відзначається неабиякою ігровою дисципліною і тактичною виучкою, що молоді дніпряни блискуче продемонстрували і в поєдинку проти наших земляків.

У цілому гра пройшла за переваги «орільців». Вони більше атакували, намагалися комбінувати, аби вивести когось із своїх форвардів на «вбивчу» позицію. Дніпряни чітко і спокійно захищалися, чекаючи шансу на контратаку. У другому таймі Фортуна відвернулася від царичан. Після удару одного із гравців «Орілі» м’яч потрапив у поперечину воріт суперників. А за дві хвилини до фінального свистка рефері настала розв’язка. Дніпряни таки дочекалися свого шансу і забили єдиний гол у цій грі.

«Оріль» зазнала першої поразки. А з цим — втратила лідируючу позицію у своїй відбірковій групі. Царичани миттєво «відкотилися» на третє місце. Але попереду ще п’ять турів, а з цим — і відмінні шанси зайняти місце у вируючій трійці і вийти в наступний раунд змагань. Так що все в руках, точніше, ногах, наших футболістів.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2021, 14:47 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації