Вхід | Реєстрація

Україна готується до введення паспортів вакцинації від COVID-19

Україна готується до введення паспортів вакцинації від COVID-19

В Україні готуються до введення паспортів вакцинації від COVID-19. Про це в ефірі каналу “Україна 24”, розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

За його словами, поки що усіх щеплених заноситимуть в електронну систему охорони здоров’я. Коли на міжнародному рівні запровадять обов’язкові паспорти вакцинації, українські лікарі зможуть оперативно видати довідку про щеплення.

Також, за словами головного санітарного лікаря, уряд робить все можливе, щоб вакцинувати населення України від 18 років безоплатно двома дозами вакцини.

Згідно з останніми даними МОЗ в Україні зафіксовано 1 177 621 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 21 499 — летальні.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Ltava / 21 січня 2021, 12:16
А від грипу? А про туберкульоз чому мовчимо ? А про розвал охорони здоров"я?
2. Rety / 21 січня 2021, 18:20
1.Ltava
«А від грипу? А про туберкульоз чому мовчимо ?»

В Україні тільки від лоховірусу помирають, даже ті що в ДТП попали чи повісились і так далі.....
3. Ltava / 21 січня 2021, 18:30
Я не проти обліку вакцинованих , як це колись проводилося з вакцинацією населення в СРСР, але сьогодні це як розподіл на «касти» із "паспортизацією туземців"(( "Білий пан" вакцинується однією вакцино, «туземців» другою і ще і паспорт штамп((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації