Вхід | Реєстрація

Дороги немає, аварії вже є

Дороги немає, аварії вже є

Днями неподалік від Царичанки трапилися дві аварії на автодорозі Н-31, яка ще не введена в експлуатацію.

На території Дніпропетровської та сусідньої Полтавської області триває грандіозне будівництво ділянки автодороги державного значення Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка.

І якщо на Полтавщині частину цієї траси вже здали в експлуатацію і відкрили для руху транспорту, то на Дніпропетровщині проїзд по майбутній автомагістралі ще заборонений.

Але, не дивлячись на це, чимало водіїв ігнорують вимоги заборонних знаків дорожнього руху і виїжджають на автодорогу. Відповідні знаки установлені як на завершальній ділянці майбутньої дороги, так і на повороті на місто Кам’янське. Через свою необачність, неуважність або й свідомо порушуючи закон, водії потрапляють у неприємні ситуації.

Так, буквально протягом однієї доби на цій ще не введеній в експлуатацію автодорозі трапилося одразу дві дорожньо-транспортні пригоди. У обох випадках були задіяні автомобілі марки «Honda».

Спочатку, увечері 15 січня, Правила дорожнього руху порушив водій автомобіля Honda Pilot». Йому, можна сказати, пощастило. Усе обійшлося ушкодженням автівки.

У другому випадку постраждали й люди. ДТП сталося через кілька годин після першого, рано-вранці 16 січня. Автомобіль Honda CR-V буквально «злетів» з дороги. У салоні знаходилися п’ятеро людей. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Двоє після того, як їх оглянули медики, відправилися по домівках, ще двоє знаходяться в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста Кам’янське. Один госпіталізований у цей же медзаклад, але у травматологічне відділення.

Поліцейські прохають водіїв бути уважними і обережними під час їзди взимку, а на дороги, що не введені в експлуатацію, взагалі не виїжджати.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2021, 16:50 | Царичанка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації