Вхід | Реєстрація

Хлопці з гурту «Blazing Hill» перейменувалися на «Mania»

У полтавського музичного гурту «Blazing Hill» чимало новинок. Хлопці записали нову пісню «Время летит» та вирішили змінити назву гурту. Тепер музиканти Михайло Волков (барабани), Максим Іркевич (гітара), Дмитро Мігловєц (гітара), Дмитро Драний (бас-гітара), Станіслав Деркач (вокал) називаються «Mania».
Як розповів Новинам Полтавщини Михайло Волков, зараз вони працюють над записом трьох пісень: однієї ліричної та двох важких музичних композицій. У їхньому репертуарі вже є дві гідні композиції «Достучаться до небес» та «Время летит».
Хлопці намагаються брати участь у якомога більшій кількості всіляких концертів, фестивалів, конкурсів, фестів. Зокрема, найближча сцена, де можна буде побачити гурт «Mania» - відбірковий тур «Червоної рути» (20 березня, БК ПТМЗ).


Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 березня 2010, 13:54 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації