Вхід | Реєстрація

Вольова перемога «Орелі»

Вольова перемога «Орелі»

Царичанська команда здобула перемогу. Після п’яти турів вона займає у своїй групі третє місце і продовжує боротьбу за вихід у наступну стадію змагань за Кубок Максима Білого.

П’ятий тур розіграшу Кубка Білого мав відбутися в минулу неділю. Але через двадцятиградусний мороз організатори вирішили не ризикувати здоров’ям футболістів і перенесли ігри на тиждень пізніше.

У звітному поєдинку футболісти царичанської «Орілі» грали проти команди «Рапід» із  Кам’янського. Суперники в царичан були досить грізні. Але «Оріль» у минулому і на початку нинішнього сезону вже неодноразово доводила, що здатна протистояти командам високого рівня. Так сталося і в звітному матчі.

Царичани з перших хвилин домінували на полі. Зайвої впевненості нашим гравцям додав той факт, що після довгої перерви, викликаної тяжкою травмою, у гру нарешті повернувся наш кращий бомбардир Антон Пименов. Він, до речі, одразу підтвердив своє реноме «забивного», Антон забив у ворота «Рапіду» два голи. Так що повернення виявилося успішним.

Після першого тайму «Оріль» вела в рахунку — 2:0. Голи забивали Пименов та Михайло Макшанов. У середині другого тайму суперникам вдалося відквитати один гол. Але «орільці» не дали інтризі відродитися. І Пименов та Євген Петренко, забивши по голу, зробили перевагу своєї команди більш ніж упевненою — 4:1.

Щоправда, наприкінці матчу наші хлопці таки розслабилися і дозволили суперникам забити два голи. Та зрештою — 4:3 на нашу користь і загальне третє місце після п’яти турів.

Від лідера групи дніпровського клубу Ю-19 наша команда відстає на три очки, а від другого місця, котре займає «Агро-КМР» із Троїцького, царичан відділяє лише один заліковий бал. Очна зустріч між царичанами та клубом з Троїцького ще попереду. Суперник серйозний, що й казати. Достатньо лише нагадати, що «АГРО-КМР» успішно грає в першій лізі Чемпіонату України по футболу. Але царичани впевнені в своїх силах і налаштовані виключно на перемогу. Як буде в реальному футбольному житті, невдовзі побачимо.


Автор: Євген Стратій


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 січня 2021, 11:52 | Царичанка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації