Вхід | Реєстрація

Новосанжарці вчергове перемагають у Дніпрі

Новосанжарці вчергове перемагають у Дніпрі

І загалом після п’яти проведених ігор здобувають 11 очок.

Минулими вихідними відбулися чергові матчі в Кубку пам’яті Миколи Кудрицького. Цього разу новосанжарський «Стандарт» зустрівся з командою «ДЮСШ-1‑Кривбас-84», яка представляє Кривий Ріг. Поєдинок проходив у Дніпрі, на стадіоні «Олімпійські резерви». Матч завершився перемогою «Стандарту» з рахунком 2:0.

Пресслужба Асоціації футболу Дніпропетровської області так прокоментувала цю зустріч:

«Дуже цікава гра! Перша половина матчу пройшла приблизно в рівній боротьбі. Команди грали в комбінаційний футбол, створюючи моменти біля обох воріт. Але вразити ворота ніяк не вдавалося… А ось у 2‑му таймі полтавчани вміло використали свої стандарти і добилися чергової перемоги!».

Голова Федерації футболу Новосанжарщини Віталій Баранович розповів:

— Протягом усієї гри «стандартівці» більше володіли м’ячем, розігрували та створювали гольові моменти біля воріт криворіжців. Відмінно зіграв центр поля Мороз — Алексеєнко — Сінчіков. Захист із голкіпером відстояли на «нуль». Голами відзначилися Саблін і Сінчіков. А вся команда разом вчергове подарувала позитивні емоції тренерському штабу, вболівальникам і президенту команди Сергію Тютюннику. До речі, зустріч можна подивитися в повторі на Ютуб-каналі AFDOTV.

 

«Мінька» повернулася

Після перерви в два тижні, 24 січня відновилися матчі зимового міні-футбольного чемпіонату на свіжому повітрі.

У неділю на полі зустрілися: «Темп» — «СокОріль» — 5:7, «Чкаловець» — «Маяк-2» — 2:5, «Маяк» — «Чиста Криниця» — 11:3, «Зоря-2» — «Титан» — 6:3, «Зоря» — «Колос» — 6:2.

У чемпіонаті лідирує малокобелячківський «Маяк», якого наздоганяє руденківська «Зоря-2». За третю сходинку боряться решта команд.

У суботу команди першої ліги проведуть тренувальні ігри. 31 січня відбудуться наступні матчі: «Чиста Криниця» — «Чкаловець», «СокОріль» — «Зоря-2», «Маяк-2» — «Зоря», «Титан» — «Маяк», «Колос» — «Темп».

Попереду друге коло та розіграш кубка спорторганізації «Колос».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації