Вхід | Реєстрація

10 тисяч доларів на лікування курки

10 тисяч доларів на лікування курки

Мешканка штату Колорадо (США) 37-річна Селета Нотнагель витратила 10 тисяч доларів, аби врятувати життя домашній курці, до якої вона дуже прив’язалася.

Курку на ім’я Блю Маран жінка придбала за 12 доларів. Але тримати птаху в курнику не стала. Блю мешкала разом із господинею в будинку, любила ніжитися у Селети на руках і спала на тумбочці біля її ліжка.

У березні минулого року американка звернула увагу на те, що її улюблениці все важче дихати. Разом з куркою вона побувала в провідних ветеринарних фахівців, але діагнози різнилися. Одного разу в Блю запідозрили рак, іншого — вроджену ваду серця.

Зрештою, лікарі зійшлися на тому, що пташці необхідна операція, яка б допомогла її серцю працювати краще. Такі операції у штаті Колорадо вже роблять котам і собакам, але до появи Блю це ніколи не робили птахам.

Селета Нотнагель погодилася на дороговартісне оперативне втручання для своєї улюблениці.

— Вона є моєю другою душею. Якщо Блю не буде, ти можеш також викопати яму, достатньо велику, щоб нас обох туди покласти, — попередила жінка свого чоловіка.

Зрештою, операція на серці курки пройшла успішно. Лікування домашньої улюблениці обійшлося американці у 10 тисяч доларів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 січня 2021, 20:45 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації